zamieszczam pare fotek z Torunia :) nr 23 zamieszczam cos dla kinomaniakow ;) ten w srodku to podobno ja :D heh
Wersja do druku
zamieszczam pare fotek z Torunia :) nr 23 zamieszczam cos dla kinomaniakow ;) ten w srodku to podobno ja :D heh
kilka fotek poddajcie je ocenie
nastepne kadry moze ktorys sie spodoba, zaznaczam to sa poczatki :)
Czyżby wszystkie zdjecia byly do d....., wiem ze sa przepalenia co na niektorych ale zaden kadr nie jest prawidłowy ze nikt nic nie pisze :(
Dyktatura administracji.
Krytykować za mocno nie można, a pochwalić nie ma specjalnie za co :wink:
Żartuję. Po prostu kadry, które pokazujesz są dość wtórne, nie pokazujesz nic nowego, co mogłoby zainteresować. Chyba dlatego brak odzewu.
To że nikt nie pisze to jeszcze nic nie oznacza. Ja sporo fotek sobię oglądam ale nie mam czasu za bardzo się rozpisywać. Zwracaj raczej uwagę na liczbę wyświetleń.
Pozdrawiam.
rozumiem wyswietlen jest tylko chodzi o uwagi i krytyke na co bym mogl zwracac uwage zeby zdjecia byly lepsze. Jestem amatorem a chce robic wiecej niz zwykle pstryki wiec kazda uwaga jest cenna :D
Generalnie jak na mój gust to nie jest źle. Często zdarza Ci się uciąć to stopę, to dłoń, czubek głowy, łokieć itp. Dobrze kombinujesz. Podobra mi się nr 32. Pozdrawiam.
cos innego tym razem
- Ogólnie wszędzie widzę wypalone niebo. Albo sprawdzaj ustawienia na niebo albo go nie pokazuj.
- 32,33 portret to najczęściej kontakt wzrokowy z modelką ale z niedoświetlonymi oczodołami jest to znacznie utrudnione, mam też wrażenie po zmrużonych oczach modelki, że robisz zdjęcia w ostrym słońcu
- O ile portret portret 28-30 jeszcze by uszedł jakościowo to modelka nie wzbudza, żadnych emocji. Wygląda jak by chciała mieć to już za sobą
- 32-34 coś się już dzieje ale światło jest skopane.
- 35 dobry pomysł i chyba dobry kadr ale znowu kiepskie światło. Może lepiej robić zdjęcia przy wschodzie i zachodzie słońca?