Fotek z takich zawodów jeszcze nie widziałem. Ładnie ukazane emocje na większości fotek.
Wersja do druku
Fotek z takich zawodów jeszcze nie widziałem. Ładnie ukazane emocje na większości fotek.
Ciekawe te fotki z zawodów, ostatnia seria MSZ najlepsza.
Widać emocje, jest dynamika - gdyby jeszcze pojawiła się fotka otwierająca serię i ostatnia (zamykająca) z rozdaniem nagród (na przykład) - byłby świetny reportaż...
Generalnie MZ bardzo fajnie....
Pozdrawiam
Przypomniało mi się parę fotek. W sumie już stare, ale ... od teraz numerowane. Zapraszam do oceny
Jest tam kto ? Halo
Chrzesty i moja córka. To w środku krzywo (specjalnie) do albumu, wklejacie tak ?
Nie bez powodu jeszcze dwie fotki. Kościółek w Krzeczowie, bardzo ciasny i ciemny. Od pary młodej dzieliło mnie zaledwie 1m (lub ok.130 km jak kto woli) Nie miałem jeszcze wtedy
ZD 14-54. Takie cóś mi wyszło:
1, 4, 5 spoko tam na tych dwóch ostatnich gdzieś WB ucieka chyba ??
Ja to sie nie znam.
Pozdrawiam
centralnie święcone chyba ?
No właśnie nie centralnie. Na palnik standardowo mam nałożony dyfuzor, a sam palnik o 45 do góry. W poziomych kadrach, gdy jestem blisko podnieść wyżej lampę, czy dać ujemną moc ? Gdy przekręcam aparat do kadru pionowego, nie zmieniam położenia palnika, odbijam, np. od filara. Może podnieść lampę do góry ? Długie czasy przy iso 800, a jednak nie mam tej głębi (światło) ?
Ósemka mi sie podoba.
Nie przepadam za takimi krzywymi i udziwnionymi kadrami ale ten jest calkiem udany.
Ładnie widać szczególy na sukni panny młodej ale jest ona chyba lekko żołtawa.
Może tylko u mnie tak?