No wiesz!!! Dzięki za komplement
O toto. Na tyle ciekawe, że przez chwilę pomyślałam, że pozowane. Wiem, wiem, się puknęłam w czółko :wink:
Wersja do druku
No wiesz!!! Dzięki za komplement
O toto. Na tyle ciekawe, że przez chwilę pomyślałam, że pozowane. Wiem, wiem, się puknęłam w czółko :wink:
Cztery klatki w serii. :)
Lolka, nie pozowane. A Krakman strzelił jak kulą w płot. :)
Kolejna fota:
90
Załącznik 114677
A ja przyzwyczajam się do tego, że inni słyszą tą nieszczęsną migawkę. Ale już tylko migawkę. Słuchawki też lubię do nastroju.
---------- Post dodany o 15:41 ---------- Poprzedni post był o 15:40 ----------
Ja to teraz dostrzegłem.
Przepraszam Robert.....Ale muszę to Loli powiedzieć...
Lolitko..... czym nieprzyjemnym i niewygodnym wyłożyć Ci fotele w moim SWS?
Jak będę Cię zabierał do Beskidu Trochę Niskiego???
Ahutta, widzę Cię.....
---------- Post dodany o 18:34 ---------- Poprzedni post był o 18:32 ----------
Oczywiście zdjęcia Rafała czyli Roberta oglądam co jakiś czas namiętnie i przepraszam za wstręty...:roll: w Jego wątku...
Dzięki, dzięki.
Kolejna fota.
91
Załącznik 114805
Sękju z angielska i żelipapą z francuska. :)
Jako, że jutro nie będę miał czasu na wrzucenie foty, gdysh nawiedza mię z rewizytą mój serdeczny druh, wrzucam dziś by wypełnić codzienną normę stachanowca. Wlawszy w siebie po dwie ćwiartki denaturatu i niuchnąwszy butaprenu z reklamówy udamy się wieczorem do Lizarda na koncert Doktora Huckenbusha, dla którego suportem będzie Kazik z El Dóópą*.
92
Załącznik 114814
* Jeśli na rzeczonym koncercie napotkam kolego/żankę z Olyforum to z kolegą chętnie stuchnę się stakankiem, zaś z koleżanką mogem się stuknąć senso stricto.
Kolejne foty:
Jakieś stare dziady wystąpiły wczoraj po Doktorze Hackenbushu w krakowskim Lizardzie.
94
Załącznik 114958
95
Załącznik 114959