To ich nie wołaj tylko zajmij się obróbką i na forum! :grin:
Wersja do druku
przefantastyczne te czaple!
Fajna kolorystyka na 597 :)
Ostatnia wrzuta świetna.
Czaple białe wyjątkowo piękne, zwłaszcza dwa pierwsze kadry. Świetny moment złapałeś, gratulacje!
Piękne czaple. Podobnie jak Muminkowi dwie pierwsze fotki najbardziej mi sie podobają.
zarąbiste panie, zarąbiste, dawaj następne, nie daj się prosić...:)
dzięki za wpisy pod czaplami - przekażę koleżankom ja je spotkam:grin:
nieśmiałe portreciki
te sztuki są nie do końca wybarwione bo to juniory
599.
Załącznik 184053
600.
Załącznik 184055
601.
Załącznik 184054
Pozdrów też juniory , pięknie się zaprezentowały, szczególnie ten na drugim zdjęciu z sesji :)
Łał, piękne :)
600 w deszczu (?) piękna :) :) :)
Piękne kadry, środkowy w deszczu świetny, brawo!
dzięki ludziska
w deszczu, w deszczu - od 3 tygodni nic innego nie ma jak deszcz. warunki do focenia powyżej 1/1500 sek fatalne. do tych statycznych zdjęć wystarczy i 1/200. ale to nie jest to co tygryski lubią najbardziej:mrgreen:
600 podoba się pewnie najlepiej bo i perspektywa jest inna. bawiłem się trochę i na statywie i z groudpodem.
pięknie miszczu, ech te twoje kukiełki...jak żywe
Abir, ptaszor junior świetny. :mrgreen:
PS.
Mam nadzieję, że prawdziwy. :mrgreen:
Trzy dobre kadry. Jakościowo bez zarzutu, jedynie balans bieli bym zmienił. U mnie fotki wpadają w fiolet.
e tam, jak przyleci to każdy pstryknie:) coś trzeba robić. całe lato puszka na wieszaku, więc czas przestrzelać lufę. choć jesienią to już wiele nie porobię. Liście spadają w zawrotnym tempie, sceneria zrobi się pogrzebowa
dzięki lucas. u mnie wygląda OK. choć możesz mieć rację. balansu nie ruszałem, a warunki słabe, wysokie ISO - więc może być że trąci fioletem
Juniory świetne :), pierwszemu bym dofotoszopowal trochę przestrzeni nad głową.
Wow, 600 z deszczykiem jest super.
dzięki za odwiedziny.
teraz dzika kura:-P znaczy bażancica - bieliki nie gardzą taką świeżynką
602,
Załącznik 184343
603,
Załącznik 184342
604,
Załącznik 184341
Nie dziwię się bielikom.
W całej krasie , przycupnięta i wsłuchana, można z tego zrobić fajny tryptyk...
I znowu pięknie jest.
Bardzo fajne, szkoda troszkę tej trawki na 602 przed kurką, troszkę rozprasza, ale i tak pięknie wygląda :-)
Fajowe 'kury'
602 w nieco innej tonacji wiec nie wiem czy tryptyk by sie sprawdzil, trawa faktycznie ciut zawadza
dziś męska odsłona dzikiego drobiu
605.
Załącznik 184936
606.
Załącznik 184937
607.
Załącznik 184938
Fajny chłopak :)
O, fajny, ma trochę dziwny wyraz twarzy. :shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Piękności! 607 Naj! (ze względu na śnieżek i cały ogon:grin:)
dzięki Panowie
z tym ogonem to bażant wkurzał mnie cały czas. ogon dłuższy od samego koguta i ciągle ustawiał się równolegle do mnie. miałem podpięte stałe 400mm a on grzebał dość blisko, więc ogon wypadał z kadru. jakiś złośliwiec.
...ale na "usprawiedliwienie" dodam, że na końcu jego ogona i tak nie ma nic ciekawego:mrgreen:
racja jest, że ten ogon powinien być
Mógłbyś zrobić sklejkę ;)
Dla mnie też 607 wygrywa.
Pięknieś go trafił. Fajne światło. Szkoda ogona, ale prawdziwy artysta zawsze czuje niedosyt :) Zapisałem sobie na dysku jako wzorzec bażanciego samca :)
Pięknie to upolowałeś. A ogona rzeczywiste trochę szkoda.
Pozdrawiam