Mnie po nic, to kotu potrzebne są ciepłe mydliny. ma stare głębokie martwicowe rany po wnyku.
Wersja do druku
365@10 z dzisiejszego popołudnia.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1452269895
Ten " dom z ulicy brzydoty" szkoda że marnieje.
365@11 Powrót do zaniedbaniej siedziby i wersja nieco bardziej śnieżna.
To zaniedbany czy opuszczony budynek?
365@12. Dolna stacja na Czarnym Groniu w Rzykach. Wieczorne walcowanie przed nocnym jeżdżeniem.
Walcowanie misię :)
Pozdrawiam.
Dziękuję.
Mam coś jeszcze: Mały reportażyk z pieszej wizyty pod wyciągiem narciarskim....
365@12A i 12B najniższa część stoku w czasie przerwy technicznei - stok i wyciągi działają od 10-16 i od 18-22-iej. W końcu dnia ratraki poprawiają i uzupełniają podłoże.
365@12C Wnętrze barku na piętrze na dolnej stacji wyciągu.
365@12D Rzut źrenicą aparatu na kasę i wejście do wyciągu.
365@12E i F Skibusiki na górnym i dolnym przystanku, miedzy parkingami a dolną stacją stacji narciarskiej kursują skibusiki przewożące narciarzy z wyposażeniem, ja chadzałem na piechotę - w turystycznych butach 15- 20 minut spacerku.
365 zdjęcia 9 piękne ale najładniejsze w mojej ocenie to 11 w wersji czarno-białej.
Ratrak super:).
Już miałem nadzieję, że się spotkamy na stoku...:)
Miło się ogląda reportaż z dobrze znanego miejsca.
Niestety taka ilość narciarzy na nocnym jeżdżeniu lekko zniechęca do kolejnej wizyty, tym bardziej, że podobno skończył się zapas wody do naśnieżania, a widoku na naturalne obfite opady brak, niestety:|.
Pozdrawiam
Krajobrazy świetne, spokojne, przyjemnie się ogląda. :grin:
Czy ten ratrak na 365@12 zapindala na dopalaczu ??? :shock::mrgreen:
Coś jak w "Gwiezdnych Wojnach" wchodzi w nadświetlną. :mrgreen:
Nocne, śnieżne, narciarskie fajne, sam bym chętnie pojeździł, ale już nie mogę. :cry:
Dziękuję !!!
365@13 Pewnie te przestrzenie uda się którejś nocy wypełnić gwiezdnym niebem. A na razie chmury i mgła.
365@14 Najlepsze co mi jak dotąd wyszlo z nocnych zdjęć:
Dziękuję za komentarze. Kolejna fotka: 365@15
365@14 bardzo mi się podoba. Tak sobie luźno myślę(bo wyciągałeś trochę dół z cieni?)czy to było potrzebne. W zasadzie mało tam szczegółów a jakość na dole trochę ucierpiała.
Tak czy siak podpatruię wątek. W ładnych okolicach mieszkasz. Ja albo miasto, albo płasko jak stół :-P
365@16, co to potrafi narobić w kadrze odrobina fałszywego swiatła ledowego... Zdjęcie z rekonesansu terenowego wczorajszego wieczora.
365 misię :)
Pozdrawiam.
Fajnie wyszło to ostatnie foto
Coś jak śnieżna zawieja. :roll::mrgreen:
365@17 Pierwsze próbki z X-M1
Dziękuję za odwiedziny i słowo.
365@17 Piękny widok.
Cisza i spokój, lubię to. :mrgreen:
365@18 Nocne fotografowanie....
Podoba mi się. Skąd Ty masz tyle śniegu ?
Śnieg z gwiazdami - miłe dla oka :)
U mnie tez trochę napadało, tylko gwiazd nie widać.
Tylko drukowac.