Saboor dzięki za uwagi i oczywiście podpowiedzi.
Wersja do druku
Saboor dzięki za uwagi i oczywiście podpowiedzi.
Dzięki za komentarze.
Kolejna wrzuta tym razem z wyspy Jelsa-Hvar. Będę wdzięczny za uwagi gdyż nie ma doświadczenia w architekturze. podstawowy problem na jaki natrafiłem to turyści wchodzący w kadr. Niekiedy parę minut musiałem czekać aby na dwie, trzy sekundy mieć czystą uliczkę.
346, 347, 348, 349,
350, 351, 352.
Uliczki fajne, niestety niektore zdjecia nieco krzywe, ale ostatnio w jakims watku (chyba margrabiego) byla wlasnie walka z prostowaniem takich uliczek i wcale nie bylo to takie proste.
Zreszta u Ciebie nie rzuca sie to az tak bardzo w oczy.
Z Breli zdjęcia bardzo fajne. Żałuję, że jadąc do Dubrownika nie zjechałem sfotografować tej śmiesznej wysepki z drzewkiem.
Esteta przyczepi sie do kabelkow.A ja lubie takie waskie uliczki.Z ludzmi zawsze jest problem i ponoc aby to ominac nalepsi korzystaja z filtra szarego.Tak,gdzies wyczytalem.
Podobają mi się, lubię takie uliczki :)
Kon, zgodzie się że filtr szary rozwiązuje problem ale mam obawy czy w tak wąskich uliczkach da się postawić staje a y go nikt nie potracić.
Ssonic masz racje ale ciężko jest wyprostować budynki robione szerokim kątem. Trochę poprostowalem ale nie chciałem przesądzić tzn. Brak wystarczających umiejętności.