177 - pierwszy od lewej - troche podobny do Marka Niedzwieckiego ;) sorka
Wersja do druku
177 - pierwszy od lewej - troche podobny do Marka Niedzwieckiego ;) sorka
bardzo wymowne...
Rozumiem, że chodzi o zdjęcia? Ojej, teraz zauważyłem, że można połączyć te trzy zdjęcia w zestaw przy oglądaniu i wyciągnąć wnioski... Nie, w żadnym wypadku nie chciałem wskazać ofiar i winnych, jeśli ktoś tak pomyślał! Kurczę, rzeczywiście tak to może wyglądać. To dla wyjaśnienia, żeby nie było nieporozumień: Proszę nie łączyć dwóch pierwszych zdjęć z ostatniej serii z trzecim, są to oddzielne zdjęcia. Po prostu te trzy chciałem jeszcze pokazać, więc wrzuciłem razem :/Cytat:
Zamieszczone przez kasprzyk
Pzdr
Suchar, widzę u Ciebie mały spadek formy. Nie przejmuj się, to mija.
Ja też go widzę, bardzo wyraźnie niestety... Nic to, trzeba czekać, aczkolwiek nie jest to miłe :/Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
eee tam, z formą jest jak z cyklem u kobiety - raz na wozie, raz pod wozem :D
A Markus Miller był akurat ok, jego w to nie mieszaj (mówię o Twych zdjęciach koncertowych).
z cyklu z milicjantami pierwsza fotka jest świetna doskonale oddaje inspirację tamtego okresu, duże wrażenie zrobił na mnie kadr 177 coś w rodzaju alei poległych. Pozdrawiam.
Dzięki Wiejo :)
aga, u mnie niestety to trwa już dużo dłużej niż miesiąc (jednak wmieszam w to Marcusa ;)), niestety. Chciałbym to jakoś przełamać, ale nie wiem jak. Liczę na to, że jak wyjadę po Świętach w góry, to tam się jakoś odblokuję.
Pzdr
Ja nie sprecyzowałem - moje odczucia na podstawie dwóch pierwszych fotek (z tej ostatniej serii) trzecie zdjęcie odstawiłem w głowie na bok.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
pzdr
Ok, rozumiem. Ja się zacząłem zastanawiać, o co chodzi i doszedłem do wniosku, że można było to odebrać tak, jak pisałem wyżej... A tego nie chciałem.Cytat:
Zamieszczone przez kasprzyk
Pzdr