Bardzo fajny portret przy torach. :) Mało takich pokazujesz, szkoda. Bo cały czas mam w pamięci tego gościa co prz*** życie (ten portret co ongiś wygrał).
A Olek ładnie nie szumi na 305.
Wersja do druku
Bardzo fajny portret przy torach. :) Mało takich pokazujesz, szkoda. Bo cały czas mam w pamięci tego gościa co prz*** życie (ten portret co ongiś wygrał).
A Olek ładnie nie szumi na 305.
czy te zdjęcie może kłamać chyba nie ;) OLY ISO RULEZ :roll:
Trochę mu pomogłem NeatImagem. :D Ale liczy się końcowy efekt, a ISO naprawdę było 1600.Cytat:
Zamieszczone przez kali999
Witaj
304 - fajny bombas :) zaj... twarz.
Co do zdjęć koncertowych jest to tematyka za którą nie przepadam - może dlatego, że rzadko bywam na koncertach (mała mieścina, nie często się coś dzieje) jednak ta ostania fotka jest super dobra, pewnie głównie za sprawą kadru, dwie twarze tego samego człowieka ukazujące oddanie swojej profesji. Założę się, że ten człowiek nie pogniewałby się jakbyś przesłał mu to zdjęcie.
Co do ISO.. chciałbym mieć Twój aparacik ;) jestem pod wrażeniem
Pzdr
Twarz troglodyty z foty 304 ma wielki potencjał :D . To mój kumpel, ale niestety mieszka daleko. Jak tylko będzie okazja, to namówię go na sesyjkę.
A ISO 1600 jest użyteczne w E500 pod warunkiem, że ekspozycja jest trafiona w punkt. Czyli to 1600 wystarcza i nic już nie trzeba rozjaśniać na kompie. Bo rozjaśnianie to nic innego niż forsowanie do 3200 czy 6400 ISO. Wtedy **** blada. ISO 800 a nawet 1600 w E500 jest w moim przekonaniu jak najbardziej użyteczne. A jak sobie wreczcie sprawię 14-54 to już nie będzie na E500 Bolka.
Rafal,
dlugo by pisac o Twoich fotkach. Moje uznanie dl awiekszosci (oprocz mazzzzzmazzzzz), ale juz kiedys wspominalem.
Zastanawia mnie, ktore ze znaczen slowa troglodyta masz na mysli, mowiac o swoim kumplu. Pytam, bo u Ciebie bywaja najdziwniejsze, najmniej oczekiwane okreslenia w stosunku do swoich mniej czy bardziej bliskich. Patrze i sie zastanawiam, ale pewnika nie mam.
Co do E-500 - miodus, no...dobry wybor, nieprawdaz?
pozdrawiam,
excel
305 świetne kadrowo
Excel, troglodyta czyli człowiek pierwotny, jaskiniowiec. No taką ma urodę i co zrobić. Połączony wdzięk aktora odtwarzającego rolę Salwatore z filmu "Imię róży" ze Shrekiem :D . Nawet jeśli by przeczytał te słowa to się nie obrazi :-). To mój dobry kumpel, więc mogę sobie pozwolić na durne żarty z jego nienachalnej urody.
Co do E500 - bardzo go lubię. Fajny, poręczny sprzęcik. Gdyby jeszcze miał większy wizjer, to naprawdę nic więcej mi do szczęścia nie trzeba.
Rafal,
znalem 2 znaczenia tego slowa - jaskiniowiec lub techno-maniak. Stad moje pytanie. Przyznam, ze najbardziej prawdopodobne wydawal mi sie jaskiniowiec w okresleniu Twojego kumpla.
A wiesz, ze, troglodyta to takze:
Troglodyta â Wikipedia, wolna encyklopedia
pozdrawiam,
excel
Nie spotkałem się z określeniem technofoba mianem troglodyty. Człowiek się całe życie uczy :roll: .
Robię porządki na kompie i wygrzebałem sporo niepublikowanych zdjęć. Zima nie jest dobrym okresem do streatphoterki więc by mój wątek nie zdechł, będę wrzucał po trochu.
Kolejne:
306