Bardzo ładny kadr tego ostatniego trznadla. Światło i tło też przyjemne. I na dodatek żadne trawy go nie zasłaniają:-)
Wersja do druku
Bardzo ładny kadr tego ostatniego trznadla. Światło i tło też przyjemne. I na dodatek żadne trawy go nie zasłaniają:-)
Trzciniak
832
Załącznik 262171
Czy ta trawka na 832 to reakcja na poprzedni post? :-P
Świetnie wyszedł ten trzciniak, zadziwia mnie Nikon P950. :)
Fakt, ta zielona trzcina trochę przeszkadza, za to "kłosy" trzciny wyraziste i ostre - przydała się ta większa głębia ostrości małej matrycy.
Trzciniak bardzo ładnie wyszedł. Jak patrzę na takie zdjęcia zaczyna mnie korcić żeby spróbować zapolować na ptaszki Panasonikiem FZ-300 który leży i kurzy się w szafie...
Piecuszek na dłuższym czasie:
833.
Załącznik 262176
834.
Załącznik 262177
Trzciniak OK, w środowisku.
TJ
FZ300 też by się fajnie sprawdził, tam była dobra optyka. No wybrałem P950 ze względu oczywiście na ten mega zoom, reszzta w tym aparacie to technologia sprzed kilkunastu lat, czyli mały dramat. Gdyby dzisiaj Nikon wypuścił poprawioną wersję P1000 , czyli nowy procesor obrazowy, nowy wizjer , LCD , poprawiony mechanizm obiektywu, i wycenił na jakieś 1200$, to bym się ustawił w kolejce. No ale na 99% nowego modelu w tym segmencie nie będzie. Ten mój zakup , to taki test raczej krótkotrwały. Zawsze mnie ciekawiło co można wycisnąć z tak duzęgo zooma i malutkiej matrycy, a że przeszukawszy mnóstwo testów , setek zdjęć nimi czy filmików , nie mogłem znaleźć poprawnie wykonanych nim zdjęć, to przy nadarzającej okazji go nabyłem.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
No to jeszcze cierniówka zrobiona na szybko, niestety też z trawką ;)
835
Załącznik 262178
Dzieje się w ptasim wątku, świetne zdjęcia! :)
836.Młoda modraszkaZałącznik 262180
Szkoda ze cierniówkę 835 trawka przekreśliła - gdyby nie to byłoby świetne zdjęcie. Młoda modraszka bardzo przyjemnie pokazana.
Młode kosięta głodne nie będą:-) :
837.
Załącznik 262185
838.
Załącznik 262186