Jak będziesz kończył te serie nie zapomnij zmontować jakiegoś wybuchu ... najlepiej atomowego :P
Wersja do druku
Jak będziesz kończył te serie nie zapomnij zmontować jakiegoś wybuchu ... najlepiej atomowego :P
Mówisz i masz ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1366268584
Nie spaliło Ci pena? xD
Nadpaliło trochę matrycę ale w moim przypadku i tak nikt tego nie zauważy ;)
no i o to chodzi!
Bo widzisz Panie CzaRmaX - ja nie śledzę tego wątku po to by oglądać super fotografie, choć i takie się tu trafiają, ale po to by dać się zaskoczyć. Bez kozery powiem że w tym naszym grajdołku jesteś najbardziej pokręconym artystą. Ale pokręconym w tym dobrym znaczeniu! i wątek czytając, zawsze się zastanawiam co tym razem wymyślisz!
Mam nadzieję że jeszcze na długo pomysłów Ci wystarczy
OOOOOOOOOOOOOOOOO nie ma to ja jakiś komplement od rana usłyszeć :) Dzięki :). Chociaż bez przesady z tym "artystą" bo jeszcze w to uwierzę i będzie to ze szkoda dla oczu szanownych userów tego forum a i tak już mam wrażenie, że połowie działam na nerwy i że robię im na złość ;)
Panie Janie w zamian odsyłam całego TIR'a zakręconym na maksa wesołych uśmiechów w podzięce za miłego posta :)
Czarus!
fajny statek imperium ci wyszedl!
pozdrowionka
rury z 327 - nie wiedziałem, że u nas w Łodzi też były hotele w stylu japońskim z wygodnymi kabinami. Ten Grohman to miał łeb - Scheibler całe osiedle domów dla robotników musiał postawić, a ten - proszę... :mrgreen:
@Janeczek no bo przecież Imperator erotycznych konkursów musi mieć jakąś służbową brykę :)
@Michał jako mieszkańcy Naszego miasta musimy teraz od Japońców ściągnąć kasę za wykorzystanie patentu :)
@Helmuth wiedząc, że działam na nerwy robię dalej na złość działając jeszcze bardziej ;)