Ja też Wprawdzie nie pisarski ale... taki mikro :D
I w ogóle... siary nie będzie. Jestem z Was dumna :D
Wersja do druku
Ja też Wprawdzie nie pisarski ale... taki mikro :D
I w ogóle... siary nie będzie. Jestem z Was dumna :D
Wygrałeś ;)
Wyczyściłem zamówienia z wielokrotnych wpisów. Dopisałem do listy laureatów, którzy prócz zamówionego (jeśli oczywiście tego dokonali) otrzymują jeden dodatkowy egzemplarz jako zwycięzcy konkursów.
W ten sposób mamy 200 zamówień na liście. Limit, który przypadł klubowi to 300 sztuk. Od dziś przez tydzień można składać zamówienia na jeden dodatkowy egzemplarz, z terminem do niedzieli albo do osiągnięcia limitu. Liczy się kolejność zgłoszeń.
Jeśli mimo to nie będzie chętnych i nie wyczerpiemy zapasu, będę liczył według kolejności zamówienia na kolejne egzemplarze, ale dopiero po wyczerpaniu zamówień na jeden dodatkowy.
Korzystamy oczywiście z tego samego formularza w pierwszym poście.
To ja bardzo poproszę o dodatkowy egzemplarz. Powieszę sobie w robocie:grin:
Zapisany :mrgreen:
Też proszę o drugi egzemplarz.
Zapisany.:) Dziękuję.
to ja się dziwię że na Forum które ma podobno 15 tysięcy użytkowników jest problem z rozprowadzeniem 300 sztuk kalendarza.
A czy każdy musi chcieć kalendarz? Druga sprawa weź poprawkę, że gro osób jest zapisanych, ale są nieaktywne na forum. Ile raz się zapisywałeś, bo po wejściu okazało się, że treść jest tylko dla zalogowanych? Zakładasz konto, czytasz i wracasz może raz czy dwa. Jak przejrzysz wątki, to przewijają się głównie te same osoby.
Może problem to złe słowo - myślałem po prostu że te 300 sztuk rozejdzie się jak świeże bułeczki. Ale ahutta ma rację w wątkach przewijają się głównie te same osoby.
Z mojej strony - duży szacunek dla Olympusa i dla Opiekunów OC za ideę kalendarza!