Wygrzebuję, bo coś dawno nic nie wstawiałeś. :wink:
Printable View
Wygrzebuję, bo coś dawno nic nie wstawiałeś. :wink:
83.
Where the wild grapevine grows sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3608/3398868524_330d60e720_m.jpg@@AMEPARAM@@3398868524@ @AMEPARAM@@330d60e720
Dynax 7, MAF 35-70/4, Fuji Provia 100F.
1. Skończyłem 30-tkę.
2. Zmieniłem pracę.
3. Szukając hobby, które nie wymaga prądu ani znaków ">", znalazłem gry planszowe. Trochę mniej czasu spędzam przed komputerem.
1. Sto lat!
2. Zadowolony?
3. Planszówki rządzą!
83- symboliczne zdjęcie które obrazuje jak niewiele trzeba aby życie rozkwitło. Mam nadzieję, że nowa praca lepsza od poprzedniej. Ja Ci sie Maryo znudzi to częściej zaglądaj bo ten brak jest odczuwalny.
jakie zmiany...,
także ostatnio chciałem się o Ciebie pytać, ludzie przepadają bez śladu, dobrze, że jesteś ;)
pzdr
Stówa misiek ! - jesteśmy umówieni na partyjke ;)
Kochani moi! Zmiana jak najbardziej na lepsze, a do tego, śmiesznie, z okien nowej pracy widzę starą :-) Robię to, co lubię i na czym się (trochę) znam, ludzie mili, atmosfera sympatyczna. Jest dobrze.
Z czasem zaś jest gorzej. Chciałbym poświęcać więcej czasu temu przesympatycznemu miejscu, ale słabo mi to wychodzi. Mam nadzieję, że wybaczycie mi, jeśli odwiedzać OC będę bardziej z doskoku niż tak, jak do tej pory - codziennie, a raczej - non stop :-)
Pozdrowienia i podziękowania serdeczne za pamięć.
Mieciu - trzymam Cię za słowo.
Każda zmiana, nawet na lepsze, jest zawsze połączona z poczuciem błędu i dyskomfortu – Arnold Benett
PS. mam grype :|
Bardzo mnie cieszy Twoje zadowolenie i dołączam życzenia urodzinowe :)
Nawet nie żartuj, te pół godzinki dziennie to musisz znaleźć :roll:
Fotki z Portugalii chyba się skończyły ale u Ciebie wciąż jest coś nowego, co z przyjemnością oglądam.
I co teraz? :???: