Odp: Ahutta - hasie, szkło i bele co...
Zorro !! Genialna gra... nigdy nie udalo mi sie jej przejsc calej na Atari, pare lat temu znalezlem jakis emulator na PC i przeszedlem gre do konca :D
Za to z gier na Commodore to oczywiscie Bubble Bubble i Vermer :)
Zorro też pamiętam, ale szczególnie zapadł mi w pamięci napis "sorry no bonus, game over" :grin:. Nie pamiętam już nazwy gry w której się pojawiał.
Offtopic sie tu zrobil, to bylby temat na osobny watek :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
I tu się mylisz :p Workbench, Workbenchem, ja miałem do C64 podpiętą stację dyskietek i...myszkę, która była nieodzowna by obsługiwać
GeOS.
Do komfortowej ;) pracy wymagane były minimum dwie stacje dysków, jedna na system druga na dane, ale że koszt samej stacji do C64 był równy cenie C64, to trzeba było co chwila mieniać dyskietki :)
Ja pierdziu - toś Ty gość byłeś! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Zorro też pamiętam, ale szczególnie zapadł mi w pamięci napis "sorry no bonus, game over" :grin:. Nie pamiętam już nazwy gry w której się pojawiał.
Pewno w "River raid" :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ssonic
Offtopic sie tu zrobil, to bylby temat na osobny watek :smile:
Tu można, w końcu sam go zacząłem wrzucając te fotki :D
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Ja pierdziu - toś Ty gość byłeś! :)
Kosztowało mnie to całe wakacje pomagania dziadkowi jak komuś boazerię robił :D
Arku, dzięki! Wróciłem znów na chwilę do tych, jakże miłych i beztroskich czasów...
Nie ma za co :) Zawsze możesz sobie zrobić wycieczkę do M1 w Bytomiu. Jeszcze tydzień będą stały :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Pewno w "River raid" :D
Całkiem możliwe - grałem w to, kojarzy mi się jeszcze z Moon Patrol :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nie ma za co :) Zawsze możesz sobie zrobić wycieczkę do M1 w Bytomiu. Jeszcze tydzień będą stały :D
Dzięki za info, ale pokazałeś sprzęty tak, że jechać nie trzeba! Dodatkowo fajne wspominki... :)
Ssonic spoko luz zaraz będzie nas większość i spuścimy łomot tym C= epom hihi ;) :D
Comodore to ja pindole hihi :D
Kurde kilka lat temu okradli piwnice moich rodziców no i zakorbili moje stare poczciwe Atari 800XL :). A jakie cuda na kijku się odprawiało wgrywając gry, normalnie to była cała ceremonia a magnetofon czasami był świętością w czasie wgrywania haha :). Ktoś przypadkiem stuknął w stolik i już nie wgrywało gry :). Potem wymyślili TURBO i to był hicior :)