Piatka fajna :-)
Wersja do druku
Piatka fajna :-)
Witajcie,
Bardzo dziękuję za odwiedziny.
Dzisiaj chciałem Wam pokazać jeszcze kilka zdjęć z 11.11 ale w zupełnie innym klimacie. Ufam że się spodobają :)
Załącznik 57219Załącznik 57220Załącznik 57221Załącznik 57222Załącznik 57223
Jak zwykle czekam na komentarze i sugestie :)
Witajcie,
Dzisiaj kolejne zdjęcia, tym razem z Warszawskich łazienek. Ciekawe czy się Wam spodobają.
Załącznik 57748Załącznik 57749Załącznik 57750Załącznik 57751Załącznik 57752Załącznik 57753Załącznik 57754
Witam
Pozwolę sobie na kilka słów "krytyki"...
Analizując cały wątek hmmm co mogę powiedzieć...
Brawo za rozwój postęp jest ewidentny i w dobrym kierunku :wink:
Alenie patrzę na to co było tylko na to co jest...
fot 4 11/11 trochę za wysoki kadr przez co widać kawałek jakiejś zbędnej kratki pomysł sam w sobie ciekawy szczególnie biorąc pod uwagę podwójne odbicie. Jednak najważniejsze są odpryski na lakierze w połączeniu z całą reszta :shock:
Oby tak dalej.
Pozdr.
Wiewióra ok. spróbuj oziębić delikatnie liście, to wylezie w pełnej krasie.
pozdrawiam
Wiesz, że to ja?
Przyjrzałem się z zaciekawieniem.
W pierwszych trzech, te rury przeszkadzają ale gdyby pokombinować :roll: Mogły by się stać atutem, trzeba by tylko poszukać odpowiedniego kadru, stanąć w odpowiednim miejscu. Wydaje mi się, że największy potencjał ma drugie.
Natomiast w ostatnim, MZ, pokazałeś za dużo. Lepiej (chyba) byłoby skupić się na odbiciu, może tak?
Załącznik 58310
Witajcie,
Bardzo dzięki za odwiedziny i komentarze :) Już myślałem że nikomu nic się nie widzi ;) a tutaj taka niespodzianka!
@jokw Dzięki za słowa pochwały, choć wiem dobrze że jeszcze masa pracy przede mną.
@Saboor znacznie lepiej po przygaszeniu kolorków, rudą teraz widać :) ale boję się zapytać co z tą rudą że to niby Ty? ;)
@helmut miejsce gdzie robiłem te zdjęcia z odbiciami to jakiś dziwny twór, walec dookoła od wewnątrz pokryty lustrami. Szukałem ciekawszego kadru dłuższą chwilę ale moja kochana córcia postanowiła że ona to na czekoladkę chce iść i nic ja moje knucia nie obchodzą...tak to już z tymi młodymi jest. Dawno tam nie byłem, ale obiecuję że jeśli jeszcze stoi on ten walec to wrócę tam z pociechą na smyczy aby uciec nie mogła ;) Fajowo wyciąłeś ostatnie, ja na to nie wpadłem niestety.
Witajcie,
Dzisiaj kilka zdjęć z ...magazynu. Ciekawy jestem Waszych opinii, wszystkie zdjęcia z XZ-1 przy ISO 400 oraz 200 myślę sobie że maluch daje radę :)
Załącznik 58577Załącznik 58578Załącznik 58579Załącznik 58580Załącznik 58581