Odp: Moje foty i tylko moje
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde,no.....A juz nic.
Eee, nie ma tak! Zacząłeś to kończ.
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Zobacz:
A noo, fakt.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Piękne.
Dobra,ale nie bij.
Zagraj swiatlem,zagraj cieniem.Ten kwiat to taka pelna pajeczyna,taka bez kropelek.Wyciagnij z niego fakture,na maxa.Ta niby wineta po prawej i lewej i do tego czarne pasy panoramiczne to za duzo.One same bez niej z bialym odcieciem juz by wystarczyly.Kontrastowa oprawa tematu przy pokazanam dosc mydlanym motywie nie pracuje razem dobrze.Teraz przed kilkoma minutami wszedlem i popatrzylem.Spontanicznie wzielem na zabawe.Jednak plik maly, lekki.Ale bym w te strone szedl.
Pamietaj ,ze to tylo moje zdanie,nie zadnego kogos na ktorym musisz sie opierac.PatrzZałącznik 89744 w te strone bym zmierzal.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dobra,ale nie bij.
Zagraj swiatlem,zagraj cieniem.Ten kwiat to taka pelna pajeczyna,taka bez kropelek.Wyciagnij z niego fakture,na maxa.Ta niby wineta po prawej i lewej i do tego czarne pasy panoramiczne to za duzo.One same bez niej z bialym odcieciem juz by wystarczyly.Kontrastowa oprawa tematu przy pokazanam dosc mydlanym motywie nie pracuje razem dobrze.Teraz przed kilkoma minutami wszedlem i popatrzylem.Spontanicznie wzielem na zabawe.Jednak plik maly, lekki.Ale bym w te strone szedl.
Pamietaj ,ze to tylo moje zdanie,nie zadnego kogos na ktorym musisz sie opierac.Patrz/.../ w te strone bym zmierzal.
O! Fajno, ja chciałem bardziej pastelowo, ale... Poczkaj se zrobię.
Dzięki Miron!
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wywal te dwie białe plamy
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip