Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Dzięki za odwiedziny. Kolejne trzy pstryki:
56
57
58
Ech, gdzie sie podział stary dobry streeter Czarny Rafał. Ostatnio jakieś przeaberowane kolorowe fiksy głównie daje. Czyżby Twoje miasto tak bardzo się zmieniło i nie czego w nim focić , czy też jesteś już tak nim zmęczony i potrzebujesz odmiany tematu
Ja tam lubiem Rafałowe fiksy. Są tak samo sfiksowane jak Szanowny Autor :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ech, gdzie sie podział stary dobry streeter Czarny Rafał. Ostatnio jakieś przeaberowane kolorowe fiksy głównie daje. Czyżby Twoje miasto tak bardzo się zmieniło i nie czego w nim focić , czy też jesteś już tak nim zmęczony i potrzebujesz odmiany tematu
Streeterki nie porzucam. Jakoś mnie tak ta te bohomazaje wzięło ostatnio. Tymczasem ulicznik bez kombinowania:
59
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Streeterki nie porzucam. Jakoś mnie tak ta te bohomazaje wzięło ostatnio. Tymczasem ulicznik bez kombinowania:59
A że Cię wzięło to widać: mieszał Czarny herbatę i wciągnął Go wir :mrgreen:
FixStreet fajna rzecz, obraz jak po LSD, ale takie RCerowskie street'y to już Twój Obywatelski Obowiązek(przez duże O)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
De facto... bardzo dobre ujęcie.
Chciałem dać tytuł "Zaklinacz koni", ale po sekundzie uświadomiłem sobie, że to banał nad banały. :) :) :) Właśnie nabyłem drogą kupna mikrusa pod streeta, czyli Panasa G1. Uchylny monitorek to jest to, tylko się tłucze migawką skubaniec. Zobaczymy czy na ulicy się sprawdzi.
Dobre jest, wole niż fiksografie jesli mam być szczery ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
eFiX
Dobre jest, wole niż fiksografie jesli mam być szczery ;)
To jedno ujęcie jest lepsze jak wszystkie do tej pory mazaje, no może niektóre były strawne, ale to raczej wynikało z korzystnego rozkładu plam kolorowych na obrazie.
Kontakt wzrokowy chłopca i konia - bezcenny! :)