wszystkie śliczne, ale oczywiście to drugie najśliczniejsze :)
Wersja do druku
wszystkie śliczne, ale oczywiście to drugie najśliczniejsze :)
Bardzo mi się podoba kadr na środkowej focie, z drzewami w centrum. I światło na wszystkich piękne.
A7, czyli most jest bardzo fajne :-) Jakby jeszcze był na nim parowóz pędzący w Twoją stronę, to już byłby wypas ;-) (tylko nie wiem, czy wtedy w ogóle byśmy oglądali to zdjęcie :-P). Te stare pordzewiałe mosty mają coś w sobie (poza rdzą oczywiście)...
Taki porane,jak tu prowadzic.
Z głębokiej szuflady - fotostopy w Maroku...
Ładne te fotostopy :)
Wróciłbyś do tych zdjęć, bo pewnie kilka perełek tam siedzi :)
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty apz. Tyle system, a mnie się te sloneczniki bardzo podobaja
Fajnie się zaczyna, od słonecznych słoneczników, co prawda to nie Van Gogh, ale czekamy na CDN. :roll::mrgreen:
Dzisiejszy księżyc po wschodzie, zanim niebo zaciagnęło się chmurami i okoliczne górki , dokładniej Złota Górka w dzisiejsze popołudnie...
Sjesta i Portret Paul'a Gachet'a pod specjalnym nadzorem. :mrgreen:
przyrodzie zabierać kolory :roll: :?:
dla mnie tylko nieliczne foty (bardzo dobre przypadki) mogą się obronić z tej zbrodniczej ;) czynności
Dzisiejsze z drogi...
Fajnymi drogami się poruszasz - ostatnie zdjęcie bardzo przyjemne.
Taki sobie obrazek Wielkiego Wozu...
Bardzo zgrabnie wyszły Tobie te dwie ostatnie foty. Tak jakbyś zaczął się bawić w coś innego niż do tej pory. Wszyscy zawsze tu mówią przy takiej okazji "nie idź tą drogą" a ja mówię IDŹ :)
---------- Post dodany o 04:51 ---------- Poprzedni post był o 04:49 ----------
A co to takiego Galicja? Jakaś nowa wódka? ;) :D
bardzo mi się podobają 3 ostatnie zdjęcia. zdjęcie z drogi ładne ma kolorki a nocne super. próbowałeś coś z ETTRów robić ? można całkiem fajnie Drogę mleczną robić :) pozdr
Ostatnie mnie zachwyciło. Grisza34 ma u mnie plusa za wywołanie tematu ETTR. Ciekawa jestem czy ktoś jeszcze ma doświadczenia w stosowaniu tej techniki fotografowania. I chyba mnie zaraziliście astrofoto, chociaż pewnie trochę czasu minie zanim będą tego efekty.
Zgadzam się : zdecydowanie "idź tą drogą"..:)
Dziękuję za wsparcie.
Galicja, ta Galicja, nie mylić z Hiszpanią. - Skrócona nazwa od Galicja i Lodomeria - prowincja Cesarstwa Austryjackiego, zawierająca tereny Dawnego Królestwa Polskiego po rozbiorach. Istniała w tych samych czasach gdy mieszkańcy Królestwa Polskiego kolonizowali Syberię po wyrokach sądów ówczesnego Cesarstwa Rosyjskiego....
Odrębny, inny kawałek losów mieszkańców południowych terenów dzisiejszej Polski wryty w pamięć rodzinną przez odmienna historię.
---------- Post dodany o 08:42 ---------- Poprzedni post był o 08:39 ----------
Dzięki, a wszystko przez moje upodobanie do fotografowania nocą i upór jck...
Tak to jest gdy człowiek pozwoli się poddać jakimś wpływom....
"Z drogi" i "Wielki Wóz" - podobają mi się.
Pozdrawiam.
Ten znak robi zdjęcie :)
13 % droga do gwiazd :mrgreen:
Ja zdecydowanie wybieram fotę ze znakiem. Fajnie wyszło.
Ja mam ale to co utoczyłem tą techniką nie nadaje się do jakiejkolwiek publikacji. Zasafscynowało mnie to, że można tak dłubać zdjęcia nieba i np. oświetlonego miasta. Muszę jednak poćwiczyć :-)
---------- Post dodany o 15:42 ---------- Poprzedni post był o 15:40 ----------
A zdjęcie ze znakiem super. Brawo za kreatywność :-)
https://m.youtube.com/watch?v=J1Kfr8RG3zM
Znalazlem . Tutaj jest postprodukcja
Grisza34 - plus się powiększył, ale system jest uparty. Dziękuję jeszcze raz - pogooglowałam, obejrzałam, szkoda, że niebo u mnie dzisiaj kompletnie zachmurzone, ale poćwiczę niedługo.
Sorry apz.. rozgadaliśmy się w Twoim wątku, ale to wszystko przez Ciebie.:)
Nocne niebo świetne, u mnie to tylko Księżyc widać i ewentualnie Wenus. :cry:
Reszta ginie w światłach "wielkiego miasta". :cry: