z postu na post dokładasz mi problemu i mnie zniechęcasz, ale ja już chyba wiem czemu :-P Ty po prostu nie chcesz żebym eis dorobiła diamenciku i pozostała przy swoich szkłach.... butelkowych :wink::mrgreen:
Wersja do druku
Nieprawda!:) Trudno doradzić w temacie gdzie samemu miało się problem. Pierwszą rzeczą jest znalezienie odpowiedniego dawcy. Zwykle jest tak, że jak sobie coś "umyślisz" to nie możesz tego kupić. Potem jest tego pełno:) Rzecz jest jednak warta uwagi, bo środków płatniczych nie potrzeba wiele, a efekty są zadowalające-oczywiście dla miłośników malowanek:-P
fazi75- możesz napisać kilka słów, jak zamontowałeś te szkiełka? chodzi mi o Diaplana. mechanizm ślimakowy prosto do mocowania czy przez adapter jakiś? i czy wszystkie szkła z tego rodzaju rzutników np. Diaplan, Pentacon podejdą pod ten sam ślimak? interesuje mnie jeszcze odległość +/- od lustra. pozdr
Ta ładniejsza część jesieni w tym roku bezpowrotnie odeszła. Więc tak dla przypomnienia jak momentami wyglądała podsyłam parę kadrów:-)
338.
Załącznik 162629
339.
Załącznik 162630
340.
Załącznik 162631
341.
Załącznik 162632
342.
Załącznik 162640
Pięknie utrwalasz te ładniejsze fragmenty jesieni :)
340 spodobało mi się najbardziej.
Środkowe i ostatnie najfajniejsze dla mnie :)
o tak . 340 jest w klimacie takim jaki lubię :) pozdr
Dzięki, dzięki. Fajnie, że coś się podoba :-)
Jak dla mnie za bardzo "bajkowe", rozpłynięte... Alle ostatnie z serii bardzo mi się podoba, została w nim zachowana równowaga.