Wersja do druku
uuuuuuuuuu motyle czym je cykasz ?? podoba się
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Motylosy261. 262. 263. Ty wiesz.... .
Cytat: Zamieszczone przez gulasz uuuuuuuuuu motyle czym je cykasz ?? podoba się Sigmą 150 i Olkiem 50 :) Cytat: Zamieszczone przez Saboor Ty wiesz.... . Wiem, będzie zupa Romana :lol:
Nastepnym razem jak sie bardziej nie postarasz z robalami to manto dostaniesz !!!!! pozdro
Cytat: Zamieszczone przez gulasz uuuuuuuuuu motyle czym je cykasz ?? podoba się Kurde,a Wy znowu o seksie.
Cytat: Zamieszczone przez nyny Nastepnym razem jak sie bardziej nie postarasz z robalami to manto dostaniesz !!!!! pozdro Wiem, i tak Ci do pięt nie dorastam :D
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Kurde,a Wy znowu o seksie. A Ty nie? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wiem, i tak Ci do pięt nie dorastam :D Tu nie chodzi o dorastanie, sigma zobowiazuje :p ;) Jaka przyslone tam miales bo exifow nie widze, ale gdybam sobie - jakby ja otworzyc to sie mnie wydaje, ze dla zdjec lepiej by to zrobilo :) pozdro
Coraz lepsze motylosy, czekam na następne :grin:
Cytat: Zamieszczone przez nyny Tu nie chodzi o dorastanie, sigma zobowiazuje :p ;) Jaka przyslone tam miales bo exifow nie widze, ale gdybam sobie - jakby ja otworzyc to sie mnie wydaje, ze dla zdjec lepiej by to zrobilo :) pozdro 9 było Przemku. To te 261 - 263 a co byś doradził ? już wiem że ekranik w słońcu do ostrzenia to taki se