B&W jakoś mi do głowy nie przyszło, bo takie ładne kolorki :P
T.
Wersja do druku
Po małej prz-erwie zapodaję wam cosik takiego.
Zdjęcia dla koleżanki.. trochę tak "lajfstajlowo" ;-) miało być.
3 lokacje - 3 różne podejścia do obróbki.
355.
Załącznik 69575
356, 357, 358.
Załącznik 69576 Załącznik 69577 Załącznik 69578
359, 360.
Załącznik 69579 Załącznik 69574
Pozdrawiam
Mr. T.
Jak dla mnie srodkowa wstawka.
Popieram. Też mi najbardziej przypadły do gustu.
Ogólnie ładnie, a szczególnie pochwalić chcę 359 i 360.
Dla mnie środek a szczególnie 358. Reszta też fajna.
Dzięki za wizytę :)
Faktem jest, że dobrze się bawiliśmy podczas zdjęć. Jest ich więcej i może jeszcze się jakieś objawią ;-)
Zabawny epizod mnie za to spotkał. Foty, poza parkiem, były robione w krakowskich lokalach.
Wchodząc zawsze pytałem się czy możemy zrobić parę zdjęć w scenerii lokalu. Nie było problemu. Nawet jak moja asystentka z blendą stała.
Jednak w pewnym momencie trochę zaczęło mi brakować światła i postanowiłem użyc beauty-disha z zamontowana systemowa lampą błyskową.
Nie miałem statywów. Disha trzyma asystentka :P Jak tylko stanęła z tym ustrojstwem to od razu przyleciała jakaś "pani manager" z paszczą "czy mamy pozwolenia na zdjęcia profesjonalne?".
Wtedy zapytałem panią jaka jest definicja zdjęć profesjonalnych i dlaczego z lampą to już pro, a z blendą nie? Niestety nie była w stanie udzielić mi odpowiedzi.
T.
Zmierzal bym w strone zimniejszej tonacji,bez tej cieplej landrynki ,moze w kierunku jasnej tonacji ale z zachowaniem szczegolow w jasnych partiach.Troche bardziej to by ozywilo kadry.Teraz dla mnie takie za "grzeczne" sa.Nawet se sprawdzilem jeden kadr.
Ps:Menagery to tak maja,ze "uzywajom" slow ktorych nie "rozumiejom".Cos jak-wykaduj inaczej bo praca cos ciazy na "jednom" strone z lewego boku.