237- sympatyczny urbanistyczny widok ciekawej zabudowy. Z samej wieży to naj to 240 bo jasne, proste i czytelne. 242- to już jest bardzo godne uwagi i myślę, że w galerii zbierze co najmniej dobre oceny.
Wersja do druku
237- sympatyczny urbanistyczny widok ciekawej zabudowy. Z samej wieży to naj to 240 bo jasne, proste i czytelne. 242- to już jest bardzo godne uwagi i myślę, że w galerii zbierze co najmniej dobre oceny.
o ty mnisiu.... (powiedzial wykanczajacy sie k@czy...) :)
ostatnia seria normalnie spadziowy.... ;)
240, 241, 242, -bardzo dobra robota :)
pozwolilem sobie ocenic w galerii na 4-troszke mi odbicia psuja harmonie,co nie znaczy, ze kadr slaby-wrecz przeciwnie. a kobieca ciekawosc nie kazal ci odwrocic 241 tak, zeby te skosy byly pionami w wiekszym kadrze? tak tylko sie pytam... :)
(normalnie musze sie wziac do roboty, bo mnie gonia ;) ;) )
Cieszy mnie Twoja reakcja ;) , bo to oznacza, że Ci się podobało :p
Bardzo cieszą mnie pochwały tych, którzy zechcieli się wypowiedzieć- dziękuję wszystkim :). Twoja ocena, to dla mnie znak, że idę w dobrym kierunku.
Niestety, nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli pisząc:"a kobieca ciekawosc nie kazal ci odwrocic 241 tak, zeby te skosy byly pionami w wiekszym kadrze?". Jak pewnie zauważyłeś, jest to fragment budynku ze zdj. 238. Sporo tam różnych skosów, o które Ci chodzi? Wklejam pełną klatkę, z której wykadrowałem 241. Jeśli będziesz miał ochotę i czas, pokaż jak byś to widział. Ja, już w momencie naciśnięcia spustu, byłem zdecydowany (z grubsza) co będzie przekątną. Reszta, jest wynikiem tej decyzji. http://<div style="text-align: cente...></font></div>
I na koniec jeszcze dwa zdjęcia tego budynku, może też się spodobają?
242-244 super geometria i symetria :)
Bardzo podoba mi się ta architektoniczna seria. Świetnie wypatrzone i sfotografowane detale, czy raczej figury geometryczne. Tak jak napisał Rocco, często szczegóły robią większe wrażenie niż całość. Poza tym w takich "wybiórczych" kadrach bardziej widoczny jest wkład fotografa.
Co jedno to lepsze, w ogóle cała seria z budynkiem jest świetna.
244jpeg. bardzo fajne.Nie wiem czemu ale kojarzy mi się trochę z Mc'Donalds... ;)
A mnie pasuje 243.
Pozdrówka.
Cieszę się, że się podobało. Dziękuję za odwiedziny :)