Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
nie podoba mi się to coś na wysokości gór po prawej... Może ktoś z was wie dlaczego coś takiego powstało mimo zastosowania filtra polaryzacyjnego i jak tego unikać???
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Ostatnie bardzo fajne. Te kwiaty takie ogromne! Te dziwne flary to wina obiektywu w połączeniu z kątek padającego światła. Każdy filtr raczej dodaje niż ujmuje takich rzeczy. Następnym razem możesz założyć tulipan lub zasłonić Słońce ręką, żeby nie świeciło w obiektyw i będzie dobrze.
Jasne:) dziękuję za poradę :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
są magicy co to potrafią wszystko "wyciąć" nie narażając się na jakiekolwiek konsekwencje :) Nawet ludzi i to w pień :D
Nie wycinaj.Pokazuj to co widzisz i czytaj komenty.Na magie masz czas.Teraz rejestruj to co Ciebie fascynuje.Ja tez wyjde o zachodzie nad kanal i z wbudowana cos tam sobie blysne.Mi sie podoba efekt,a czy podoba sie znawcom to inna para kaloszy.
Mirku miło cię znowu widzieć:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Mirku miło cię znowu widzieć:)
To ze nie pisze to nie znaczy,ze nie czytam.Znudze Ci sie jak otworzysz lodowke i zamiast butelke piwa to mnie zlapiesz za szyjke.Wtedy nie bedzie "Och Przepraszam"
Be_Beata ja znawcą nie jestem ale ostatnia fotka bardzo mi przypadła do gustu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
To ze nie pisze to nie znaczy,ze nie czytam.Znudze Ci sie jak otworzysz lodowke i zamiast butelke piwa to mnie zlapiesz za szyjke.Wtedy nie bedzie "Och Przepraszam"
Oj tam zaraz w lodówce... choć trzeba przyznać że przy ostatnich upałach to całkiem fajne rozwiązanie:)
---------- Post dodany o 21:37 ---------- Poprzedni post był o 21:35 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
Be_Beata ja znawcą nie jestem ale ostatnia fotka bardzo mi przypadła do gustu :)
Mi przeszkadzają te...flary?. Zrobiłam kilka wersji tego zdjęcia i wszystkie są albo nieostre albo z takimi właśnie przebarwieniami
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Mi przeszkadzają te...flary?. Zrobiłam kilka wersji tego zdjęcia i wszystkie są albo nieostre albo z takimi właśnie przebarwieniami
Załącznik 91334
I tu się kłania odpowiednie oprogramowanie...
Co do wcześniejszego zdjęcia z badylami w wodzie, to różnie piszecie i wersje różne są wstawiane.
A to dla wędkarzy są po prostu wredne zaczepy na łowisku..... :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
I tu się kłania odpowiednie oprogramowanie...
A możesz cos więcej? Ze dwa zdania, skoro Ci już działa internet :) a autorka wątku prosiła o konstruktywność