Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Ja też lubię, choć wolałbym mgłę niż chmury w które w końcu weszliśmy a do tego cały czas z nich coś kapało...
dzięki za wpisy,
Dziś było naprawdę zimowo w Beskidach. Niestety zdjęć nie mam, zafundowaliśmy sobie dzień na nartach biegowych na Kubalonce. To był nasz pierwszy raz :).
Było super, trochę filmików ponagrywaliśmy, jak coś zmontuję to postaram się w wątku pokazać.
---------- Post dodany o 22:51 ---------- Poprzedni post był o 22:21 ----------
Jest filmik z pierwszego dnia, prosimy o nie krytykowanie nas za kiepskie ujęcia i słaby montaż, my się tym tylko bawimy, to nie są "poważne produkcje"
https://www.youtube.com/watch?featur...=7ivBoyEoRJw#!
aparat wytrzymał deszcz, marznącą mrzawkę, śnieżyce, kilkanaście moich upadków na nartach, bałem się tylko o 40-150 bo cały czas nim robiłem zdjęcia i filmiki ze względu na osłonę przeciwsłoneczną na razie szkiełko działa, jutro sobie popatrze czy w środku wszystko ok.
Znam ten bidon :D Ja wnim wodę dla Reksa na spacery zabieram :D
No to ja czekam ne te foty bo nam deszcz ten śnieg wczoraj z drzew zmył a dziś nie było już sił i czasu w góry się wybrać.
Fajny filmik - dobrze się ogląda :grin:
Co to za muzyka w tle ,a i zdjęcia przednie z wyprawy .
Mój typ to 152 . Szacunek dla autora.
3 załącznik(ów)
taki sobie cykl z dnia dzisiejszego, nic szczególnego ale nie mam niestety czasu na foty gdzieś wyskoczyć więc z okienka w ramach nudów kilka fotek dziś cyknąłem. Poniekąd chciałem sprawdzić szkiełko 40-150 po ostatnim deszczowo-śnieżnym weekendzie.
Y157.
Załącznik 81342
Y158.
Załącznik 81343
Y159.
Załącznik 81344
Sypie ? dobrze - będziesz miał w swoich górkach trochę fajnych widoków :)
Mówiąc o górkach, mam na myśli coś bardziej na południe od Bytomia :D