Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Fotki w kalendarzu, jak oceniam na podstawie miniatury, są świetne, doskonale zedytowane, rozłożone, każda przykuwa oko, każda epatuje magią kolorów, całość składa się w wyraźne przesłanie, doskonała redaktorska robota. Poziom techniczny, warsztatowy fotek -jest się czym chwalić.
Pzdr, TJ
Gwoździe w ściany już wbite, teraz trzeba cierpliwie poczekać. :-D
Zdjęcia piękne i wcale sobie nie krzywduję, że moje nie przeszło, choć było tylko "troszkę" gorsze :grin: te co są drukowane są warte grzechu.
Tylko nie wiem co z okładką, może coś przeoczyłem. To już nie bedzie z pozostałych zdjęc?????
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Zdjęcia piękne i wcale sobie nie krzywduję, że moje nie przeszło, choć było tylko "troszkę" gorsze :grin: te co są drukowane są warte grzechu.
Tylko nie wiem co z okładką, może coś przeoczyłem. To już nie bedzie z pozostałych zdjęc?????
Nie przeoczyłeś - składanka upadła...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Gdzieś wyżej pisałem, że mozaika nie przeszła przez konsultacje.
1 załącznik(ów)
Kalendarz ma się jak najlepiej, byłem dziś w drukarni, makieta jest już podpisana do druku, a produkcja właśnie się rozpoczęła. Mając do wyboru wiele rozmaitych możliwości wykończenia do wyboru i mając 15 minut na decyzję, zdecydowałem na przyjemną matowa powierzchnię. Ostateczna wersja do druku, jak na obrazku. Całość produkcji zakończy się do ok. 5. listopada:-D
Powiedziałbym,myślę,jestem głęboko przekonany,sądzę,jak mniemam,uważam, że ... jest git ! :esystem:
Super. Jack dzięki za dobrą wiadomość.
Nie chcę Was martwić....
ale
na papierze będzie wyglądać jeszcze lepiej:mrgreen: