Odp: Moje spojrzenie na świat
Fajne zdjęcia - zazdroszcze wyjazdu.
zdjęcia dobre ale na pierwszym na niebie za dzieckiem jest coś co bardzo psuje to zdjęcie
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
zdjęcia dobre ale na pierwszym na niebie za dzieckiem jest coś co bardzo psuje to zdjęcie
To coś w mojej wersji poprawiłem. Trochę poprawiłem bo miałem tylko 15 s czasu :mrgreen:
Właśnie se przeglądam zdjęcia ze zlotu i postanowiłam pokazać (tym co nie byli) prawą rękę Sekretariatu TWA i Główny Zaopatrzeniowca Zlotowy :wink::mrgreen:
BuBu (oczywiście zdjęcie nie do oceny)
Halo,. haloo! Jest tu kto??
Sekretariat opustoszał? RAWy nie wywołane jeszcze? A ponoć za siedmioma górami ( tam gdzie mieszka Gospodyni) piękne są plenery zimą.
:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Nie dzieki mnie, ale dzieki sobie :)
A Swieta Lipke pamietam z czasow pacholecych- w sumie rodzina blisko mieszka - w Reszlu- polecam Zamek i przesliczny park do zwiedzania.
Masz!!!! Harry Potter . K@czy żyje..... Miałem wizje czy co!!!!!!!
Ehhhh, czasu nie mam. I co z tego, że mieszkam w malowniczej okolicy pod lasem :( Jadę do pracy - ciemno. Wracam - też ciemno...
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Ehhhh, czasu nie mam. I co z tego, że mieszkam w malowniczej okolicy pod lasem :( Jadę do pracy - ciemno. Wracam - też ciemno...
Zapl świeczkę pod drzewem i zrób zdjęcie. Będzie zajebiście. E-5 to potrafi :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Zapl świeczkę pod drzewem i zrób zdjęcie. Będzie zajebiście. E-5 to potrafi :mrgreen:
A E-5 To cała Ty: Mocny korpus, finezja w parametrach, wysoka czułość, prostota wykonania, ostrość ekspozycji. No i : No made in Poland :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
E-5 potrafi zapalić świeczkę? :shock:
Kto teraz testuje? Może niech to sprawdzi.