Ostatnie super ;)
Wersja do druku
Ostatnie super ;)
Zatem z Mirkiem mamy klub początkujących :) Ktoś jeszcze się pisze? :P
Bardzo dziękuję za Wasze oceny i komentarze. Kluczem było tutaj światło :) im później tym lepiej.
Dzisiaj pierwsze kadry z ostatniego etapu naszych wakacji w Toruniu. Te robione akurat XZ-1 z ręki :)
Drugie i trzecie z instalacji światło\dźwięk z nowego runku Toruńskiego.
Załącznik 54266Załącznik 54267Załącznik 54268Załącznik 54269Załącznik 54270
Zdjęcie nr 2 bardzo dobre i ciekawe :grin:. Reszta średnio mi przypadła do gustu.
z tej ostatniej wrzutki urzekło mnie 2, jest super. 3 też całkiem, a w 4 jest pomysł, ale tak nie do końca pasuje mi w kadrze, mam na myśli głównie to obcięcie czubka choć nie wiem jak to wyglądało w rzeczywistości wiec wymądrzać się nie będę
1,2,3 niezłe ale coś mi WB nie styka a może to mój monitor ?
Pozdrowinia:
Tadzik
Bardzo dziękuję za ostatnie komentarze. Dzisiaj ciąg dalszy Torunia, ech piękne to miasto jest !
Załącznik 54323Załącznik 54324Załącznik 54325Załącznik 54326Załącznik 54327Załącznik 54328
1- Lepiej by wyglądało gdybyś stanął dokładnie na wprost napisu.
2 - Brak symetrii i ostrości, można było podciągnąć trochę niebo.
3 - Wieża się wali bo przez wieki siadła z jednej strony, ale ten dom po prawej powinien być prosty + ostrość.
4 - Nie bardzo wiem o co chodzi.
5 - Takie obiekty MZ powinny być kadrowane dokładnie symetrycznie + ostrość.
6 - Ciekawe :roll:
Subiektywnie i z uśmiechem :grin::
Tadzik
Hej kolego sympatyczny :wink:
Focąc budynki pamiętaj o symetrii i perspektywie. Gdzie stanąć, jak stanąć, by potem jak najmniej poprawiać.
Wiem, wiem... łatwo mówić :wink: Nieraz wydaję mi się, że się dobrze ustawiłam, a po tem patrząc na fotę to... :shock:
Qurka, mogłam jeszcze krok w prawo i było by git :???:
Ale nawet jak coś leci w tą czy tą to wyprostować raz, dwa i już :grin:
Pzdr.