Typowy morski po ondulacji na gigancie.
Wersja do druku
może to był bób? W ciepłym i wilgotnym miejscu po jakimś czasie powinien zrobić się przyjemnie kosmaty. Twaróg mi się kiedyś taki zrobił włochaty tylko miał odcień kojącej zieleni.
Pomponik to jest to.
Taki male cos a cieszy. :mrgreen:
Byłam dziś na fajnym koncercie. Tego mi dziś było trzeba. Koncert Lipali. Oprócz zdjęć dołączam muzykę.
http://www.youtube.com/watch?v=eTDVO...eature=related
dali czadu ... fajne zdjecia , podoba mi sie ;-)
PS
nie ma to jak muzyka na zywo i do tego zdjecia , mnie bedzie to dane chyba w niedziele ;-)
Czadu dali bardziej niż zdjęcia ;) Miałam 100 zdjęć, wybrałam 2. I tak cieszę się, że było z czego wybrać, bo na koncercie Apteki w klubie nie było szansy wybrać dobrej foty (a szkoda).
Ja mam taki sposób na koncerty - robię foty przez trzy kawałki, potem chowam klamoty bo mi szkoda koncertu. Fotografowanie tak mnie absorbuje, że kilka koncertów mi uciekło w ten sposób.
Właśnie sobie uświadomiłam, że nasze forumowe zagięcie czasoprzestrzeni dotknęło również mój wątek i wcięło mi parę zdjęć oraz wpisów. Dla porządku, wrzucam owe zdjęcia.
Ciekawe prace, gdyby nie ostatnia fotka, nie zaczaił bym co jest grane. Mniej radosna twarz dziecka wprowadziłaby sporo grozy.
Pzdr
a gdzie pani na ruchomych schodach z zabarwieniami zieleni
lubiłam to zdjęcie obok tych dziewczęco dziecięcych :)
a takich art'ów życzyłabym sobie więcej bo super się na to patrzy :)
Wrzutka ciekawa...druga fota super.
Gulasz, zapomniałam o tamtym, specjalnie for ju dodaję i dziekuję :D
Czarno białe z poprzedniej serii bardzo wpadły mi w oko.
Jak co roku wybrałam się na gdański festiwal Feta. I jak zwykle szukałam czegoś niejako przy okazji. Z tymi ptakami to lekki retusz ;)
swietny ten retusz, a dziewczyna w pilce tez i nawet komentarz podobny jak ten wyciety
Para z wózkiem mi się najbardziej podoba. Podobny oldschool'owy był u siostry mojej babci. Robił wrażenie :)
Teraz zauważyłem brak mojego wpisu, nie napiszę czyja to wina:mrgreen:.
Zdjęcia w kuli bardzo klimatyczne, czarno białe 'wkuli4' najbardziej mi się podoba ale i w kolorze niczego sobie.
Z gdańskiego festiwalu Feta to z ptakami pomysłowe, bardzo ciekawe.
---------- Post dodany o 23:15 ---------- Poprzedni post był o 23:14 ----------
Zastanawiam się czy teraz sprzedają takie czadowe wózki?
Oryginalny nie będę - wózeczek i "muchy" w locie, przez chwilę szukalem na obrazie linek, potem przeczytałem Twoje dwa słowa...
Pozdrawiam AP.
Przyznam się Wam do czegoś... :oops: To zdjęcie z wózkiem zrobił mój syn. Ci ludzie stali w niedogodnym miejscu zajęci rozmową, wiedziałam że zaraz będą szli więc się zaczaiłam. Musiałam jednak udać się w ustronne miejsce, a szkoda mi było tego kadru. Dałam więc synowi aparat i nakazałam czujność ;) Się spisał, jedno z pieciu wyszło prawie nieporuszone ;)
A ptaki nie były na linkach lecz na tyczkach. No szkoda mi było je zostawić. Małe oszustwo a ile radości.
cziterka:)
To się nazywa praca zespołowa :D
Wieczór zwierzeń :D
Teraz Wy :D
To środkowe bardzo mi się podoba... takie z innego świata jakby. A co do syna - następca rośnie. ;) Swoją drogą widać, że stary design wraca coraz częściej do łask.
Wszyscy zwrócili uwagę na design wózka, a nikt na jego zawartość... :shock: ;)
Jeśli chodzi o język jak u Stonesów, to zauważyłam :wink:
Z Gdańska 2 ciekawy kadr pozdrawiam
Środkowe mnie zauroczyło bez 2 zdań . A i gratulacje dla potomka za udany strzał .
ciekawe te ptaki ładna kompozycja dobrze że te tyczki są występlowane w kadrze jest większa tajemnica
Ja tu z nadzieją na nowe zdjęcia, a Aga się nam wczasuje....
Święta, święta i po świętach ;) Anka, miło mi że ktoś tak sobie zaszedł z nadzieją - dzięki :)
Czasu brak na okiełznanie fot. Poniżej mała wrzutka z Parku Europejskiego pod Wilnem. To nie relacja ino moje luźne refleksje. Kilkadziesiąt rzeźb rozrzuconych po lesie, czasem bardzo inspirujących, niekoniecznie znajdujących zrozumienie u wszystkich zwiedzających ;) Samych rzeźb nie wrzucę bo to czysta dokumentacja (chyba że kogoś bardzo interesuje ;)).
Te dwa pierwsze to "Telewizja ogórkowa" lub "Szklana pogoda" - jak kto woli. To ostatnie to takie tam... o równi pochyłej lub jakimś innym zejściu ;)
Wkrótce wrzucę parę chatek i drzwi z Suwalszczyzny - ileż tam tego bogactwa!
To powyżej to faktycznie mega miejsca na foty :)