Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Proszę bardzo. Mam nadzieję, że autorka pozwoli. Tylko to jest teraz moja interpretacja, a nie jej. Phil Collins zapytany kiedyś dlaczego odszedł z Genesis, powiedział, że trudno jest się cały czas godzić na to jak słyszysz, fajna jest Twoja piosenka, ale lepiej by było, gdybyś zagrał ją tak... ;)
Załącznik 91227
Podoba mi się twoja interpretacja, tylko, że landszafcik pozostał landszafcikiem, których każdy ma setki na dysku. Cały czas,czy to na twojej, czy Beaty wersji drażni mnie to drzewo z prawej na horyzoncie.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Podoba mi się twoja interpretacja, tylko, że landszafcik pozostał landszafcikiem, których każdy ma setki na dysku. Cały czas,czy to na twojej, czy Beaty wersji drażni mnie to drzewo z prawej na horyzoncie.
Pewnie gminny wydział ochrony środowiska nie pozwolił na wycięcie ;)
są magicy co to potrafią wszystko "wyciąć" nie narażając się na jakiekolwiek konsekwencje :) Nawet ludzi i to w pień :D
1 załącznik(ów)
A pozwolenie na wycinkę było? :D
1 załącznik(ów)
2 załącznik(ów)
No panorama :) - niegłupia :)
Tak na moje oko - warto by było troszkę rozjaśnić prawą stronę, zwłaszcza prawy dół. Oraz ciut przygasić chmury i zlikwidować na nich przepał.
Coś takiego:
Załącznik 91277Załącznik 91276
Wiele nie zrobi bo jak na panoramę, plik jest mały.
ps. sama kleiłaś, czy automat z aparatu ?
zgadnij...
niestety jeszcze korzystam z automatu...
Jak na automat to jest bardzo dobrze :)