Odp: griszy stacja - raz dramat - raz sensacja
kurdupel świetny, mimo że ostrość chyba się trochę pogubiła. podoba się:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Irenke to ja kochałem w ogólniaku :mrgreen:
jak ja kochałem się w dziewczynach z ogólniaka to ich mamy miały na imię Irenka:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
jak ja kochałem się w dziewczynach z ogólniaka to ich mamy miały na imię Irenka:mrgreen:
Nooo, to o niej Bodzip mówił ;)
PS.
Sorry Bogdan :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nooo, to o niej Bodzip mówił ;)
PS.
Sorry Bogdan :mrgreen:
Spokojnie, pamiętam czasy Vlda Draculi Palownika :p
wątek miłosny się tu rozkręca :) ja miałem w szkole jedną Irenkę :) dziś bym jej nie poznał tak wyładniała :)
---------- Post dodany o 21:49 ---------- Poprzedni post był o 21:31 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Fajnie wyszła ta IR'enka :). Spróbuj też zoomowania ale takiego nie za szybkiego i nie za wolnego (na wyczucie) bo też potrafią fajne maziaje wyjść :)
dzięki za wskazówki. popracuje w ten sposób i zobaczę co mi wyjdzie :) pozdr
1 załącznik(ów)
tym razem może nie Irenka ale Czapla siwa.złapałem w locie ukryty między drzewami :) nawet mnie nie zauważyła :) kolory takie bo słońce wschodzące ładnie oświetlało pierś modelki :)
Ja tylko dodam, że moja teściowa to Irenka. Wiecie co? Muszę kiedyś Irenkę sfocić w IR'ence :). I będzie Wam łyso bo to będzie najbardziej IR'enkowa IR'enka z IR'enek i Irenek :). No kurka wodna Irenki w IR'enkach to jak badanie zwartości cukru w cukrze - to jest wtedy dosłownie stężona IR'enka :)
A wracając do tematu założyciela tego tematu, tematycznego, tematyzowanego tematycznie tematem tematu stematyzowanego to....... to tematyczna czapla w locie FAJNA :)
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
tym razem może nie Irenka ale Czapla siwa.złapałem w locie ukryty między drzewami :) nawet mnie nie zauważyła :) kolory takie bo słońce wschodzące ładnie oświetlało pierś modelki :)
Czapla fajna :)
Pieknie uchwyciles ptaszka, swiatelko wsochdzacego slonca tez zrobilo swoje, bardzo mi sie podoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja tylko dodam, że moja teściowa to Irenka. Wiecie co? Muszę kiedyś Irenkę sfocić w IR'ence :). I będzie Wam łyso bo to będzie najbardziej IR'enkowa IR'enka z IR'enek i Irenek :). No kurka wodna Irenki w IR'enkach to jak badanie zwartości cukru w cukrze - to jest wtedy dosłownie stężona IR'enka :)
A wracając do tematu założyciela tego tematu, tematycznego, tematyzowanego tematycznie tematem tematu stematyzowanego to....... to tematyczna czapla w locie FAJNA :)
Steżona IRenka :-) brzmi mocno :-)
---------- Post dodany o 17:00 ---------- Poprzedni post był o 16:58 ----------
Po pracy dorzuce kilka sarenek przemierzajacych jeziorko :-) piekny widok. Dzięki za odwiedziny i pozdr
charakterystyczna poza czapli. udało ci się uchwycić moment z pięknie rozłożonymi skrzydłami.
zdjęcie z ręki czy statyw? bo jak z ręki to brawo:grin: ja bez statywu strzelam na oślep:mrgreen::roll: