Dziękuję :) Ponadto co i rusz ktoś z wielką, białą lufą mnie popychał z słodkim "sorry"... Lubię fotki koncertowe i dlatego zbieram na 50-200 SWD i marzy mi się E-3 :)Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Wersja do druku
Dziękuję :) Ponadto co i rusz ktoś z wielką, białą lufą mnie popychał z słodkim "sorry"... Lubię fotki koncertowe i dlatego zbieram na 50-200 SWD i marzy mi się E-3 :)Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Czyli blisko byles, obiektyw wystarczy, niestety kiepska jakosc, choc wiem, ze trzeba kombinowac w ciemnosciach.
Obiektyw był akurat, ale wtedy, gdy Marcus stał w jednym miejscu. Bo gdy zaczął chodzić... To stałka, a cofnąć się nie mogłem, bo stali inni za mną. No i ISO 1600, próbowałem zejść niżej i tylko kilka razy na ISO 800 dało radę. A miałem tylko 3 minuty...Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
PS. Mam nadzieję, że kilkałeś w fotki? :)
Fajne foty, zwłaszcza pierwsza. Na drugim gość stroi instrument, więc emocji w niej nie ma. Ale pierwsza wielce okej. Lubię foty koncertowe.
Dzięki :) Ja też lubię i naprawdę 50-200 SWD męczy mnie coraz bardziej... A szczególnie po macaniu E-3... Poszperam w zdjęciach, może coś się jeszcze nada do pokazania.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
PS. To nie jakiś tam gość, tylko Marcus Miller :) Jeden z najlepszych basistów na świecie :)
Pzdr
EDIT: obie fotki są już w Galerii :)
podobają mi się obie, jest w nich klimat muzyki, widać emocje na twarzy Marcusa. Pozdrawiam.
Nie ma co narzekać, foty są super, na koncercie zawsze będą jakieś kompromisy, tutaj jest super. Oczywśce szybszy zoom zawsze by się przydał.
Super fotki. Słychać dobiegające z nich dźwięki.
Dziękuję :) Nie było mnie przez weekend, ale przez ten czas przemyślałem te fotki i, prawdę mówiąc, doszedłem do wniosku, że mi się nie podobają. Stanowczo nie jest to coś, czego oczekiwałem i jest bardzo dalekie od tego, co miałem w zamyśle. Gdybym miał ocenić te fotki, to napisałbym tak: Nudne. I takie jest moje zdanie na temat tych zdjęć. Jednakże bardzo mi miło, że się Wam spodobały i to w żadnym wypadku nie jest źle. Mi one po prostu nie leżą. Dziękuję :)
Pzdr
Zdrowe podejście. Będą z Ciebie ludzie...Cytat:
Zamieszczone przez suchar