Odp: KAP - fotografia latawcowa
Jack, dzięki za super informacje o zwijaku oraz linie. 11-12.09 będę w Pekinie to też sobie
kupię, Czy mógłbyś mi pomóc w wyborze latawców w tej firmie ? Planuję kupić dwie sztuki,
ale tam mają za duży wybór a jako początkujący adept mam duży kłopot z wyborem.
Znając Twoją życzliwość żywię nadzieję, że nie odmówisz.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
hadan
... będę w Pekinie...
Hadan, "loco Pekin" potraktuj umownie, chodziło mi o jakieś miejsce w Państwie Środka, którego konkretne położenie jest dla mnie kompletną zagadką.
Dzięki za info.. Na stronie są dane kontaktowe. Poradzę sobie.
Pozdrawiam
XII Międzynarowody Festiwal Latawcowy za nami, pogoda dopisała, działo się :)
Dwa dni KAPeringu :) Drugi niestety pochmurny.
Dwie galerie - 2 lipca i 4 lipca
Tylko podziwiać. Wspaniałe foty. Gratuluję.
Pochwalił sie Jack, pochwale i ja. Kupiłem od Włochów dwa zwijaki z wymiennymi szpulami - zwykłymi yo-yo. Jeden na szpule 8" = 20cm drugi na 10" = 25cm.
Link do sklepu. Niby piszą że wysyłają tylko do Włoch ale wysłali do Polski, zwijaki są po 45oiro, wysyłka 19oiro.
Pomimo informacji że yoyo nie jest wliczone w cenę w paczce były yoyo, po jednym.
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
...pochwale i ja...
Obrastamy w szpej;-) Trzeba jednak przyznać te te dingsy firmowane przez Włochów wyglądają na dużo estetyczniej wykonane, niż te...no wiecie...;-) Udanego użytkowania:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Trzeba jednak przyznać te te dingsy firmowane przez Włochów wyglądają na dużo estetyczniej wykonane, niż te...no wiecie...;-)
Włosi mają polot w projektowaniu i uwodzeniu kobiet. Ale wracając do tematu
- czy wypróbowałeś już swój nowy zwijak - te...no wiecie...:wink:.
Pozdrawiam
Jeszcze nie wypróbowałem:-( Do tego potrzebuję znaleźć asystenta, aby wpierw przedzielić 2000 stóp linki na połowy i jedną z owych połówek nawinąć na inkryminowany zwijak.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Jeszcze nie wypróbowałem:-( Do tego potrzebuję znaleźć asystenta.
To wspólnik się leni ? Oj nie ładnie. Postaw szpulę na wagę i odwijaj co jakiś czas kontrolując wagę.
W ten sposób podzielisz bez asystenta a drobna różnica na twoją korzyść będzie premią za podział.
Zaoszczędzisz jeszcze na ponownym nawijaniu.
Pozdrawiam