Moze jeszcze trojka,ale czworka jest niczego sobie.Reszta do szuflady na pamiatke.
Wersja do druku
Moze jeszcze trojka,ale czworka jest niczego sobie.Reszta do szuflady na pamiatke.
Wybieram trojeczke i czworeczke :-)
Jak dla mnie to tylko trojka i jeszcze bym nad nia troche popracowala, dopiescila :wink:
Ach,Tobie to tylko pieszczoty w glowie:-PA nie wystarczy tylko te tecze wyciagnac bez tej gry wstepnej:wink:
o tak?Załącznik 54055,i te kulory trochi pomieszac.:wink:
Dziękuję za Wasze opinie i komentarze, moim zdaniem wersja Mirka jest zbyt cukierkowa...ale ja początkujący jestem...nie znam się.
Dzisiaj ostatnie z Olsztyńskiej serii. Zapraszam do komentarzy :)
Załącznik 54077Załącznik 54078Załącznik 54079Załącznik 54080Załącznik 54081
@grizz Dzięki za odwiedziny i opinię, niestety ale to ostatnie zdjęcie które się nadawało. Reszta była już nie do utrzymania z ręki bez poruszenia :( A statyw został w Częstochowie. Ale to już do działu na co się ostatnio wkurzyłem.
Daj spokój, nie ma się co wkurzać. Zdjęcia bardzo udane. Klimat miejsca bardzo ładnie pokazany. A zapomniany statyw, to tylko impuls do ponownego odwiedzenia Ogrodzieńca w przyszłości.
Wszystkie zdjęcia z ostatniej wrzuty mają fajny klimat. Mnie najbardziej podoba się czwarte.
Ze statywem byłoby jeszcze lepiej, ale i tak możesz się cieszyć z tego co masz - byłeś w fajnym miejscu, miałeś dobre światło i powstała z tego ciekawa fotorelacja. :grin: