ostatnie się nadaje :]Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
blenda + psucie ?
czy się mylę ?
pzdr
Wersja do druku
ostatnie się nadaje :]Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
blenda + psucie ?
czy się mylę ?
pzdr
Dziekan, sie moze nadawac, ale to nie autoportret :D
Nie pamietam czy bylo swiecone blenda... chyba bylo. Na pewno nie bylo PSucia, bo to Asi fota.
Lessie, no weeź, glam rock to był trochę wcześniej z Davidem Bowie, T. Rex, Slade, Sweet i Gary Glitter :D To co Ty piszesz to podróba :lol:Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Jeśli chodzi o czupryny - wolę typu Sepultura albo Metallica czyli mniej lakieru i tapiru :lol:
Eddie, masz potencjał jako model...
1. Że autoportret to nie jest to wiem.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
2. Asia też ma oko a Ty tu tylko swoje fotki lansujesZ :] oj nieładnie
3. Pozatym IMO ważny efekt końcowy w focie a skoro nie było psucia - jest znakomity.
4. Tak wypytuje o tą blende bo stoje przed jej zakupem.
5. pzdr i obserwuje nadal ten ciekawy Topic.
Dziekan
Yghr... taaaaaaaa...
W kazdym razie, dzieki za dobre slowo, Agapiet ;)
Dziekan, w koncu musze namowic Asie, zeby sie tu zarejestrowala, wtedy jej w lansie pomoge ;)
A blenda rzecz fajna, na wlasne oczy sie w koncu przekonalem jak bardzo pomaga.
Jest nawet taki program w TV - "Zamieńmy się rolami". Udostępnij forum i sprzęt Asi, zostań jej modelem :) Może karierę zrobisz? (nie zapomnijcie o Obiektywnych).
:D
Oj, ale Bon Joviego to deptac nie pozwole :)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Eddie,
Piękny portret, jesteś z czuciem zdjęty przez autorkę, wydobyła, to co należało. Uznanie dla niej.
Pzdr, TJ
Jak by Ci to powiedziec, wole jednak po tej drugiej stronie obiektywu stac, po tej wlasciwej ;) To byla sytuacja wyjatkowa.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Asia, gdy chce zrobic mi zdjecie wymaga czegos ode mnie, a ja nie jestem w stanie nic z siebie wydobyc i cala robote zwalam na fotografujacego :mrgreen:
rap1d, Soundtrack Young Guns II jest genialny!
Ale i plytom Bon Jovi do These Days wlacznie niczego nie ujmuje.
Tadeusz, przekaze to Asi, dziekuje w jej imieniu.
A czemu z gwiazdkami? Oczywiscie chodzilo o You.ng Guns. Niestety zauwazylem, ze wiekszosc starszych wykonawcow ma tendencje znizkowa. W pewnym momencie kariery osiagja szczyt, z ktorego nie schodza jakis czas. Pozniej nastepuje okres produkcji nie ustepujacych w ogole najlepszym dzielom. Lecz im dalej w las, im blizej wspolczesnosci tym bardziej popadaja w schematy, wzorce, powtarzanie. Ocieraja sie nawet o kicz i tandete produkujac utwory dla mas.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Jeronimo: poprawiłem/zniekształciłem nazwę - forum niektóre słowa domyślnie cenzuruje