sorry, ale onephoto.net ma problemy samo ze soba
Wersja do druku
sorry, ale onephoto.net ma problemy samo ze soba
Rzezywiscie teraz sie nie otwiera. Jeszcze niedawno mi sie otwieraly. Slowem komentarza, nie podobaly mi sie. Po prostu takie zdjecia mi nie leza. Rzecz gustu. Strone techniczna trudno mi ocenic, bo sie na tym nie znam i takich zdjec nie robilem.
Kolejna fota poświecona fleszem Fl36. I tylko tym. Wątłe światło zza okna nie miało wpływu na zdjęcie.
296
no fajne fajne, takie pocztowkowe, dopisku drakuje "my sie kochamy, ze az sie tulimy".
a jak to jest - z bokow tez wyglada, ze jest ladnie pooswietlane. jakies biale sciany to zapewnily? czy co?
Za moimi plecami był tzw. skos (pokój na poddaszu). Lampkę skierowałem do tyłu, żeby odbić światło od tego ukośnego, białego sufitu. I to dało "bezcieniowe" plastyczne światełko. Na lampie korekta +1,5 EV.Cytat:
Zamieszczone przez dka
kurde niedlugo ja zrobie ten krok, tzn bede strzelal i blyskal, bo jedzie do mnie lampa z dalekiego wschodu :mrgreen: co tam, bez nerki tez mozna zyc :roll: wazne fotki :razz:
Rafał,
milusie to Twoje dziecko, a jej wdzięki podkresliles jeszcze przez umiejętne wyłapanie chwili. Wdzięczy sie do pieska, choc trudno powiedzieć, kto bardziej sie cieszy z czyjej obecności. Piesek ma minę nie tęga. Kolorki palce lizać, żywe, naturalne barwy, skora reki wygląda bardzo naturalnie, nawet naczynka krwionośne sa widoczne i zadrapnięcia, pewnie przez czworonożnego przyjaciela.
Jak zwykle - bardzo ladna Rafalowa fotka.
pozdrawiam,
excel
Next fota:
Tytuł: "Ale podobny do Karola z księgowości!!! No, cały Karol!"
297
dokladnie chmurke z takim samym tekstem bym podstawil temu przechodniowi z wycieczkowej firmowej wycieczki integracyjnej po krakowie.
na fotce minus za to, ze jasnosc ustawiona na przechodnia a nie na sobowtora karola. chociaz, moze i sie czepiam, bo funkcje ma wlasnie pelnic taka jaka pelni. jest ok. ogolnie wrazenia pozytywne.
Podoba mi się ta zmyła. Że w pierwszym momencie myślisz że głównym motywem jest Sobowtór Karola a dopiero potem myślisz o tytule i zwracasz uwagę na gościa z tyłu. Fajnie ten gościu uchwycony i IMO dobrze że wyeksponowany :)