Lolita, no lepiej, tylko trzeba pracować potem na warstwach, tak jak pisałam. Bo niestety odszumianie zżera również fakturę murów. To co powstało u Ciebie.
Wersja do druku
Lolita, no lepiej, tylko trzeba pracować potem na warstwach, tak jak pisałam. Bo niestety odszumianie zżera również fakturę murów. To co powstało u Ciebie.
Jolly, dzięki. No wiesz... Cienki Bolek jeszcze ze mnie, nawet nie zauważyłam, że mi struktura poszła :oops: Ale tak myślę, że dobrze zrobiłam, że wkleiłam, bo nie dowiedziała bym się na co zwracać uwagę na przyszłość :roll:
Dzięki za pomysł, spróbujemy...
Nie masz czego się wstydzić - niebo wyszło zdecydowanie lepiej, troszeczkę faktury budynku "zjadło"...:wink:
Dzięki za odwiedziny, komentarze i dobre rady...
Pozdrawiam i jak znajdę chwilę to będzie ciąg dalszy...
No nocne trochę poplamione :) Skrzypek fajny :)
Ja tez sprobowalem,ale ciezko to mi wyszlo,napewno jak zwykle przegielem:grin:
Można, można, jak się da to nawet trzeba...:wink:
Niebo wyszło ładnie, jednolicie, ale coś nie tak na murze i kopule...
Jak ktoś się chce pobawić to poniżej link do "dużego" jpg meczetu w nocy (wiem że z tego małego niewiele da się zrobić)...
http://www.przeklej.pl/plik/meczet-noc-jpg-0005i676l
Pozdrawiam
Kolejne kilka zdjęć.
366. Masada
Ruiny twierdzy Heroda Wielkiego - zbudowana na wzgórzu - była praktycznie nie do zdobycia. Jest to miejsce walki zelotów (społeczności żydowskiej) która najdłużej opierała się Rzymowi (prawie trzy lata twierdza była nie do zdobycia, broniona przez niecałe 1000 osób - w końcu obrońcom zaczęło brakować zapasów - jedna z teorii głosi że wszyscy obrońcy popełnili samobójstwo).
367. Panorama
Widok z Masady na pustynię Negev i Morze Martwe
368. Błotko
Błoto z Morza Martwego jest podobno tak nasycone minerałami, że jest to najlepsze na świecie miejsce na kąpiele błotne.
369. Rusałka błotna