Odp: alnico - szwarc, mydło i powidło
Odnoszę wrażenie, że to już opowiadałem.
... za studenckich czasów, po strasznym ochlaju pojechaliśmy stopem do Szczawnicy. Stamtąd szlakiem na Sokolicę, Zamkową i Trzy Korony.
I oczywiście spotkaliśmy babę z kwaśnym mlekiem. W starej pogiętej konwi, z aluminiowym kubkiem do picia obślinionym przez setki turystów...
Tak nas suszyło, że na nic nie zważaliśmy :shock:
No a potem, no cóż - wiesz dlaczego taki duży las urósł ? Nawoziliśmy każdy krzaczek po drodze :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Odnoszę wrażenie, że to już opowiadałem.
... za studenckich czasów, po strasznym ochlaju pojechaliśmy stopem do Szczawnicy. Stamtąd szlakiem na Sokolicę, Zamkową i Trzy Korony.
I oczywiście spotkaliśmy babę z kwaśnym mlekiem. W starej pogiętej konwi, z aluminiowym kubkiem do picia obślinionym przez setki turystów...
Tak nas suszyło, że na nic nie zważaliśmy :shock:
No a potem, no cóż - wiesz dlaczego taki duży las urósł ? Nawoziliśmy każdy krzaczek po drodze :mrgreen:
Teraz konwia prosta, a garnków sporo (emaliowanych) i jakaś woda do mycia. Czyżby sanepid nalot robił :mrgreen:, tak z zemsty :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Teraz konwia prosta, a garnków sporo (emaliowanych) i jakaś woda do mycia. Czyżby sanepid nalot robił :mrgreen:, tak z zemsty :mrgreen:
Nie mój region :D, pod Limanową albo Nowy Targ podlega
zdjęcia ze szczytu powodują, że chcę łapać się poręczy:wink:
jestem za stary dziadek na takie wędrówki pod górę, ale zdjęcia oglądam jak osesek:grin:
piekne
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
zdjęcia ze szczytu powodują, że chcę łapać się poręczy:wink:
jestem za stary dziadek na takie wędrówki pod górę, ale zdjęcia oglądam jak osesek:grin:
piekne
A tam za stary :shock:. Fajnie jest, takie nieduże pagórki - to niecałe 1000m n.p.m., raz trochę w górę, raz w dół bez dużego wysiłku. Gulasz to dobrze podsumowała:
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
Pieniny do łażenia są spoko - bo ani ciężkie a nawet w gorszą pogodę da się co nieco pochodzić...
Bardzo fajne widoczki! Ja to wściekły jestem, bo miałem plany na górki a nic z tego w tym roku nie będzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Bardzo fajne widoczki! Ja to wściekły jestem, bo miałem plany na górki a nic z tego w tym roku nie będzie.
why :?:
kopnij się w tyłek i w październiku w Bieszczady :)
WARTO :) :) :)
8 załącznik(ów)
Trasa z Trzech Koron na Sokolicę to przede wszystkim ścieżka przez las, bliżej Sokolicy także trochę skał.
326.
Załącznik 126758
327. W połowie trasy trafiłem na łąkę, gdzie gra słonecznego światła z zielenią świeżo wyrosłej trawy zaskoczyła niezwykle intensywną barwą tak, że od razu chwyciłem za aparat
Załącznik 126757
328.
Załącznik 126767
329.
Załącznik 126765
330.
Załącznik 126760
331.
Załącznik 126763
332.
Załącznik 126761
333.
Załącznik 126764
Ej góry nase góry...
Jak miałem tyle lat co Ula też łaziłem, Gorce, Pieniny , Tatry....... teraz tylko na Roztoczu ostatnio, bo tam pagórki ok. 300 mnp. A poza tym plaskato :grin:
Twoje zdjęcia wspaniałe...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ej góry nase góry...
Jak miałem tyle lat co Ula też łaziłem, Gorce, Pieniny , Tatry....... teraz tylko na Roztoczu ostatnio, bo tam pagórki ok. 300 mnp. A poza tym plaskato :grin:
Twoje zdjęcia wspaniałe...
Dzięki. Ja zaś jak miałem tyle lat co Ula to nie łaziłem i teraz muszę odrabiać :grin:. Ale łaziłem jak miałem mniej, żeby nie było że wcale :grin: