Odp: Stare i nowe, nie tylko Olkowe :-)
Co to w tej Bydgoszczy się dzieje ?? :shock:
nyny żaby, Ty boćki hmmm :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
nyny żaby, Ty boćki hmmm :roll:
Boćkom i żabom w taki rok wszystko się popierniczyło... Klienckie burki zmieniają sierść od grudnia, normalnie robiły to na przedwiośniu...
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
czyli co zima po robalach znienawidzona przez Saboor'a ?? :)
foty fajne zwłaszcza sarenki i wiatraki
Bo ta zima co jest, to jej miało nie być!:evil: Dlatego się tu urodziłem, a nie na Kostaryce.
Czuję że mnie ktoś w ciu*a zrobił.:evil:
A sarenki i wiatraki ok.
---------- Post dodany o 19:21 ---------- Poprzedni post był o 19:19 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
nyny, żaby, boćki hmmm :roll:
No jak nyny już przyleciał, to faktycznie dziwne... boćki i żaby mogą się mylić.:roll:
Żeby im jeszcze d*py nie zmarzły...
widząc te foty przypominają mi się zeszłoroczne zdjęcia chyba chimol'a (mam nadzieję że nie przekręciłam nicka) jak te biedne boćki w kosmicznej zamieci śnieżnej na polu stały... nie chce źle wróżyć - ale te zapewne czeka podobny los - jako że podejrzewam że zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa :/ :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
widząc te foty przypominają mi się zeszłoroczne zdjęcia chyba chimol'a (mam nadzieję że nie przekręciłam nicka) jak te biedne boćki w kosmicznej zamieci śnieżnej na polu stały... nie chce źle wróżyć - ale te zapewne czeka podobny los - jako że podejrzewam że zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa :/ :roll:
Przrzesstań mnie straszyć.
Te boćki są przyzwyczajone, w zeszłym roku w to samo miejsce przyleciały 5 lutego. Potem zima trzymała do kwietnia a one dały radę (chyba z drobną pomocą ludzi). Gniazdo jest niedaleko oczyszczalni ścieków i rowu odprowadzającego oczyszone wody do Wisły. Woda tam nigdy nie zamarza to i jakieś jedzonko się znajdzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Te boćki są przyzwyczajone, w zeszłym roku w to samo miejsce przyleciały 5 lutego. Potem zima trzymała do kwietnia a one dały radę (chyba z drobną pomocą ludzi). Gniazdo jest niedaleko oczyszczalni ścieków i rowu odprowadzającego oczyszone wody do Wisły. Woda tam nigdy nie zamarza to i jakieś jedzonko się znajdzie.
Boćki - sroćki, to mnie jest zimno.:evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Boćki - sroćki, to mnie jest zimno.:evil:
to ubierz cieplejszą beretkę
Cytat:
Zamieszczone przez Saboor
Przrzesstań mnie straszyć.
ja nie strasze - ja ostrzegam ;)