Koniec Świata odwołany, więc spór o wyższość świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia (lub odwrotnie) aktualny. W załączniku JPG z puszki, nie mam kiedy robić zdjęć to sobie chociaż z wieczora trochę poszopuję :)
Załącznik 76982
Wersja do druku
Koniec Świata odwołany, więc spór o wyższość świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia (lub odwrotnie) aktualny. W załączniku JPG z puszki, nie mam kiedy robić zdjęć to sobie chociaż z wieczora trochę poszopuję :)
Załącznik 76982
Jak ktoś ma zimowego doła, na poprawienie humoru taki sobie słoneczny pstryk:
Załącznik 77388
Zbliża się jedna z najważniejszych imprez dla branży w której pracuję więc co chwilę mnie do RFN'u ganiają i na nic czasu nie ma a jako że kot jestem to archiwum cieniutkie i nic ciekawego do pokazania nie mogę wygrzebać. Czekam na więcej czasu i słońca a pomiędzy obserwuję sobie z cicha wyczyny innych, bardziej doświadczonych.
RFN to tuż za rzeczką jest, więc nie tak daleko. Żeby nie było iż całkiem się lenię to takie jedno właśnie z za rzeczki:
Załącznik 80441
Więcej proszę bo ciekawe.:grin:
Niestety cała seria gdzieś mi się zawieruszyła przy ostatnich porządkach, ale mam nadzieję być w rejonie jeszcze nie jeden raz.
188. Czarny las (nie mylić z czarną d****) czyli Schwrzwald.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1359847554
Załącznik 80442