Ale ostatnie piękności, ładne kolorki, przyjemne zdjęcia
Wersja do druku
Ale ostatnie piękności, ładne kolorki, przyjemne zdjęcia
Najładniejszy z kwiatków to 429
Makro w deszczyku rewelka. Reszta z tej serii średnio ale to kwestia dość wysokiej poprzeczki na forum.
Bardzo przyjemne zdjęcia. Najbardziej podobają mi się chyba 427 i 431. Zestawie kolorów jak na życzenie. Do tego jeszcze jakieś delikatne opady (naturalne?).
seria z żabami bardzo fajna. Natomiast z kwietnej imho wyróżnia się 431. Pod względem kolorów super, ale przeszkadza mi ten "deszcz". Lepiej byłoby z "babim latem" ? z drugiej strony niepokoi kadr. I nie wiem czy to zaliczyć na plus czy nie. W zasadzie oko przyciąga drugi, nieostry plan, ale jest on na tyle malowniczy, że podoba się. Z kolei ostro oddany kwiat zdaje się być niepotrzebny ... fajne to USA :)
Dzięki za komenty. Deszcz oczywiście najprawdziwszy - ze zraszacza ;-), zrobiłem to dla zabawy ale sam wolę zdjęcia będące
przedstawieniem świata a nie jego kreowania...
Jeszcze cztery kwietne foty, potem zmiana klimatów...
432.
433.
434.
435.
Widzę, że wiosna na forum na całego :)
Pierwsze najładniejsze bo prawie symetrycznie a ja tak lubię ;)
Jako, że temat tego wątku od dłuższego czasu jest nieaktualny - przebywam w Polsce, co najwyżej podróżując tu i tam, zmieniłem tytuł tego wątku. Od tej pory ten wątek to po prostu: Moim Olkiem.
Dzięki za komentarz. W sumie miałem pokusę żeby tak to przyciąć aby gałązka szła równo po przekątnej ale zrezygnowałem z lenistwa... Generalnie odkąd mam E-3 (100% kadru) nie docinam fot na kompie...
Z zabiej serii najbardziej podoba mi sie pierwsze. Kwiatki w Twoim wydaniu tez sliczne, wlasnie takie lubie w naturalnych kolorach:grin:
Dzięki za komentarze. Słodko się ostatnio zrobiło w moim wątku od tych kwiatków więc troszkę w innym klimacie:
436.
437
438.