To jest fotka którą wrzuciłem, bo obiecałem ;) Zupełnie nic ciekawego, ale wygląda na to, że wszystko ciekawe już pokazałem. Czas coś nowego machnąć.Cytat:
Zamieszczone przez Wiejo
Wersja do druku
To jest fotka którą wrzuciłem, bo obiecałem ;) Zupełnie nic ciekawego, ale wygląda na to, że wszystko ciekawe już pokazałem. Czas coś nowego machnąć.Cytat:
Zamieszczone przez Wiejo
Unikaj przecinania foty w połowie linią horyzontu.
Rafał, oryginalnie ta fotka nie była 50/50. Specjalnie wykadrowałem tak, by horyzont był w połowie wysokości kadru, a ten pas trawy w połowie szerokości kadru. To było zamierzone łamanie zasad, chodziło o symetrię :) Takie zasady to ja naprawdę znam ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Dla mnie kadr ostatniej foty jest całkiem ok, chociaż czegoś mi niej brakuje. Może B&W byłaby podkreśleniem zabawy kadrem, formą...
Możliwe, zobaczę. Jakaś taka wyblakła jest, coś z barwami jest nie tak. Wrzuciłem fotkę, bo się rozgadaliśmy na tematy ciemniowe ;), pracuję nad następnymi fotkami :)Cytat:
Zamieszczone przez ktotek
Wpadam znów, ze zdjęciami :) Nie są one może jakieś pozytywne, ale chcę je Wam pokazać. Byłem na koncercie i oto dwie fotki z niego. Stałem pod sceną i naprawdę żałowałem, że nie mam E-3 z 50-200 SWD... E330, ISO 1600 i Sigma 105 zamiast tego :) Brak zoomu mocno przeszkadzał :/ Zapraszam do komentowania!
K L I K A J C I E w F O T K I!! (bo się kaszana robi)
169. Marcus 1
170. Marcus 2
PS. Czy taki rozmiar jest ok? Czy może wrzucać mniejsze, np. o dłuższym boku 700mpx?
Pzdr
Jest OK.
Kadry też świetne, zwłasza pierwszy.
W jakiej odleglosci byles od tego pana i czy mogles lampe zastosowac?
Dzięki Wojtek :)
Nie pamiętam, pewnie ponad 3 metry (w każdym razie tak, że te zdjęcia są z 105 (210)mm, właściwie niekadrowane), lampy nie można było użyć, bo koncert zostałby przerwany. Oczywiście było ciemno, bo to Kongresowa, a nie na dworze.Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
Pzdr
Suchar, świetnie wyszło jak na takie ciężkie warunki :)