Witaj ! Wszystkie cztery od 240 do 243 bardzo fajne kadry,oczywiście można troszkę poprawić obróbką, ale to już sprawa gustu.
Mostu
nie
Prostuj :!:
pozdrawiam
Wersja do druku
Witaj ! Wszystkie cztery od 240 do 243 bardzo fajne kadry,oczywiście można troszkę poprawić obróbką, ale to już sprawa gustu.
Mostu
nie
Prostuj :!:
pozdrawiam
2 i 3 MZ najlepsze : ) Fajnie wypatrzone kadry : ) Podciągnęłabym może trochę kontrast, ale to już sprawa gustu : ) Jednak i tak są fajne : )
Pozdrawiam : )
Z ostatnich zdecydowanie 2 i 3. Tez bym to widziala z bardziej pojechanym kontrastem.
Dzięki za wszystkie odwiedziny :!: ciesze się, że się podoba :wink:
Dzisiaj fotografie lotnicze. Z pikniku lotniczego w Krk :wink:
Nie wiem czy nie za dużo...ale nie mogłam wybrać :wink:
Fajny foto-piknik widzę :)
244 - jako foto-zagadka fajne
246 - jest ok, nie wiem czy troszkę nie za ciasno
247 - całkiem fajnie ustrzelone, zdecydowanie dałbym trochę więcej przestrzeni. Szkoda że nie jest idealnie ostre. ISO 50 to trochę za mało na max zoomie przy tak szybkich obiektach
248 i 249 ok ze wskazaniem na 249
pzdr.
Spadachrony i szybowiec wyszły ładnie reszta a zwłaszcza żelazo lekko ruszone.Ale kadry fajne.
Wrzutka z pikniku lotniczego ciekawa... 3,4,5,6.7.
244 debesciarskie - zdjecie z typu abstrakcyjnego :) Lubie takie!
247 byloby fajne, ale jak juz ktos napisal - wiecej przestrzeni, no i ostrosci. Chyba, ze to mocny crop (tak wyglada)???
Tom
247 - obiekt był szybki i żeby zrobić fajnt kadr, złapać ich w niego na takim zoomie bylo cięzko, tym bardziej, że pierwszy raz robiłam zdjęcia tego tylu
(lotnicze) i na trybie auto....Także rzeczywiście poruszone :-x
Dzięki:!: :wink:
244 proste i bardzo fajne.
255 az sie prosi o symetrie, trzeba bylo nim troche poobracac :wink: