Odp: Streety i nagie kobity
1522 kupuję. Nie przeszkadza mi, że pozowane (może z inspiracji autora fotki? -Ale chyba nie), bo właśnie pozowanie jest tematem foteczki. Najbardziej podoba mi się intensywna czerwień płaszczyka podkreślona przez czerń spodenek oraz swoboda wyskoku oraz skupienie fotografującej wyrażające się ino przez czerń sylwetki.
Dwie postaci dominują w krajobrazie plantów i niosą opowieść o beztroskiej jesieni w Krakowie.
Zrazu myślałem, że ławka u dołu psuje kadr - wydawała mi się taka jakaś nie wydarzona, ale po przyjrzeniu się orzekłem, że zamyka kadr i daje sztafaż.
Uznanie dla sfocenia lekkości bytu.
Pzdr, TJ
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Rafal-ale masz fajna torebke,a i Lolitta jaka skoczna:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
To mój uliczny kamuflaż. ;-)
Tadeuszu, ta nie było pozowane. Szliśmy sobie, a tu dziewczyny fotki sobie robiły, do NK domniewam :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Tadeusz Jankowski
Nie przeszkadza mi, że pozowane (może z inspiracji autora fotki? -Ale chyba nie),
Tadeuszu, to zdjęcie nie było ustawiane przeze mnie. A swoją drogą ciekawe czy dziewczyna z aparatem trafiła w moment. Mnie się udało.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Tadeuszu, ta nie było pozowane. Szliśmy sobie, a tu dziewczyny fotki sobie robiły, do NK domniewam :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Tadeuszu, to zdjęcie nie było ustawiane przeze mnie. A swoją drogą ciekawe czy dziewczyna z aparatem trafiła w moment. Mnie się udało.
No, wersja ta sama... Więc prawdziwna :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
jedak po przeczytaniu wypowiedzi Mysikrólika, zafrasowałam się...
Bo ja zawsze wszędzie to drugie dno widzę. :mrgreen: W butelce tylko jedno się ostało. :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
A swoją drogą ciekawe czy dziewczyna z aparatem trafiła w moment. Mnie się udało.
Juz Ty nie badz taki Cassanowa z tym trafianiem w moment aparatem.
Mnie sie udaje trzykrotnie trafiac w jej jeden moment aparatem:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Tak se ustalam i tak tlumacze-wszystkim.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
i tak tlumacze-wszystkim.
W to nie śmiemy wątpić :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
To mój uliczny kamuflaż. ;-)
Szpilki, torebka i w miasto ? :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Szpilki, torebka i w miasto ? :lol:
No ma takie czerwone lakierki do streetfoterki (taki mały rym :wink:).