Odp: Streety i nagie kobity
Przedostatnia fotka REWELACYJNA, złapany moment, kontekst, wyłapałam nawet (chyba słusznie) wątek humorystyczny, jedak po przeczytaniu wypowiedzi Mysikrólika, zafrasowałam się...
a tak z technicznego punktu widzenia co stało sie w LGR z niebieskim kolorem nieba?
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Dzięki za odwiedziny. Debiut mojego nowego ulicznego zestawu - GF1 plus 14/2.5. Tę fotę dedykuję Loli, która odwiedziwszy miasto Kraka przespacerowała się dziś ze mną po mieście w streetfoterskim celu. Lola stała kilkadziesiąt metrów za mną krępując się podejść do tych przesympatyczny ludzi.
1521
Debiut bardzo udany, oby Ci nowy zestaw dzielnie służył w streetfoterce !
Świetne. Jakby z epoki dawno minionej.
Cytat:
..ferajna tańczy,
ja nie tańcze..
Amigo, wrzuciłem tę fotę do mojej prywatnej galerii i dałem jej taki właśnie tytuł. Dzięx.
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
a tak z technicznego punktu widzenia co stało sie w LGR z niebieskim kolorem nieba?
Nie mam pojęcia. Niewiele kombinowałem - pociągnąłem kontrast i dodałem winietę. Na gałązkach widać aberrację chromatyczną, która częściowa zabarwia niebo na niebiesko.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Amigo, wrzuciłem tę fotę do mojej prywatnej galerii i dałem jej taki właśnie tytuł. Dzięx.
Fajnie :) Sam się nasuwa taki tytuł.
Nieźle trafiłeś z tym tytułem :eek:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Dzięki za odwiedziny. Debiut mojego nowego ulicznego zestawu - GF1 plus 14/2.5. Tę fotę dedykuję Loli, która odwiedziwszy miasto Kraka przespacerowała się dziś ze mną po mieście w streetfoterskim celu. Lola stała kilkadziesiąt metrów za mną krępując się podejść do tych przesympatyczny ludzi.
Oooooooooo, bardzo dziękuję za dedykację :roll: Co do nowego sprzętu to muszę stwierdzić, że jest rewelacyjny. Trzymałam w ręku i też jednego streeta popełniłam :wink:
Ale największą frajdę miałam obserwując Rafała w akcji. Lekkością z którą robi te fotki - poprostu coś niesamowitego. I tak sprytnie podchodził i niezuważalnie cykał tych ludziuf , że tylko ja i on o tym widzieliśmy i nikt inny. A najbardziej mi się podobało to jak zauważywszy coś wartego focenia włączał turbo i robił takie przyśpieszenie, że za chiny dogonić go nie mogłam. Mistrzostwo świata!
Rafale, dziękuję Ci za wszystko :wink:
Ech, Lola. Zawstydzasz mię. :oops:
Kolejna fota z niedzielnego spaceru z Lolisią.
1522
Rafal-ale masz fajna torebke,a i Lolitta jaka skoczna:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dopiero na 3. rzut okiem dostrzegłem, że nie tańczy na oparciu ławki - świetne złudzenie.