A temu człowieku na ławce coś spomiędzy ud wystaje, flaszka jakby ? Dojrzeć nie mogę.
Wersja do druku
A temu człowieku na ławce coś spomiędzy ud wystaje, flaszka jakby ? Dojrzeć nie mogę.
Laweczkowe fajne. Nic bym nie ruszala, w kolorze bomba.
fajna fota :)
zainteresowania można mieć przecież rózniste... :)
Nie będę komentował ostatniego zdjęcia, kiedyś trafiłem tu zupełnie przypadkowo i przeczytałem i obejrzałem każdą stronę z tych kilkuset i wielkie uznanie dla autora który potrafi wykorzystać aparat jak płótno i pędzel i malować obrazy pełne ekspresji, toż to nie jest focenie Panie Rafale, to już o sztukę się ociera.
Mistrzowsko :roll: Pozdrawiam
Ostatni post sprawił, że pąs wstąpił pod mój wąs. Dzięki za odwiedziny. Kolejna smutna fota - zrobiona 1 listopada tego roku. Czasem jak robię te swoje uliczne pstryki to płakać mi się chce.
1520
Jeśli chodzi o sprawę uczuć i zdjęć. Szczerze mówiąc to mi bardziej żal rodzin takich ludzi, którym często rujnuje się całe życie. Już pomijam fakt, jak to jest czyjś ojciec czy dziadek, a koleżanki córki/wnuczki takie zdjęcie namierzą w sieci. Bo fotografowanemu to raczej obojętnie. Co do płaczu - jak widzę na Twoich czy innych fotografiach biedne/chore/głodne dzieciaki to też płakać się chce lub jak widzę emerytów zmuszonych żebrać o grosz do głodowej emerytury. Wtedy faktycznie serce ściska. W w/w przypadku niestety nie.