Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
w sierpniu mam w planach poszlajać się w tych okolicach o ile kolano na to pozwoli
co do fot
bolą poucinane czuby
Powodzenia... :) Proponuję jednak wybrać się do szklarskiej... tam są o wiele ciekawsze widoki. Malownicze potoki i dookoła mnóstwo naprawdę ciekawych widoków... no i oczywiście więcej szczytów do zdobycia.
---------- Post dodany o 11:51 ---------- Poprzedni post był o 10:44 ----------
od jakiegoś czasu doskwiera mi brak forumowiczów do których krytyki się już przyzwyczaiłam... tęsknię za waszymi uwagami opiniami i oczywiście radami... Mirek54, Krakman, Saboor, Sepi19...
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
od jakiegoś czasu doskwiera mi brak forumowiczów do których krytyki się już przyzwyczaiłam... tęsknię za waszymi uwagami opiniami i oczywiście radami... Mirek54, Krakman, Saboor, Sepi19...
Wiesz Be_Be Ty jesteś trochę jak moja żona kiedyś tam. Potrafiła złapać uchwycić ale zawsze a to za bardzo w dół, górę w lewo czy w prawo albo po skosie. Ale z czasem się naprostowała i podoba mi się to co cyka. :) Pocykasz, pobawisz się programami i będzie gitara :)
Bo tak to już jest z nami kobietami... trochę pokręcone, pokrzywione, przerysowane, odbarwione, prze..., za...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Bo tak to już jest z nami kobietami... trochę pokręcone, pokrzywione, przerysowane, odbarwione, prze..., za...
Spoko, spoko grunt chcieć i mieć tzw. fun z tego i nie ważne czy Cię jadą czy chwalą :) Nikt nie jest doskonały ani nieomylny. Twoje postrzeganie świata wcale nie musi być gorsze od mojego i innych a przekazywać je możesz się nauczyć co najmniej w stopniu dobrym :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wiesz Be_Be Ty jesteś trochę jak moja żona kiedyś tam. Potrafiła złapać uchwycić ale zawsze a to za bardzo w dół, górę w lewo czy w prawo albo po skosie. Ale z czasem się naprostowała i podoba mi się to co cyka. :) Pocykasz, pobawisz się programami i będzie gitara :)
Na początku się zastanawiałem, czy na pewno o umiejętnościach fotograficznych żony piszesz, ale jak żeś dodał, że programy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Powodzenia... :) Proponuję jednak wybrać się do szklarskiej... tam są o wiele ciekawsze widoki. Malownicze potoki i dookoła mnóstwo naprawdę ciekawych widoków... no i oczywiście więcej szczytów do zdobycia.
w Sudetach byłam jako gówniarz chyba z 7 lat może miałam
więc mnie ciągnie tam straszliwie
4 lata temu byłam ale pozostało nam grzać tyłki w Karpaczu bo cały wyjazd lało ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Na początku się zastanawiałem, czy na pewno o umiejętnościach fotograficznych żony piszesz, ale jak żeś dodał, że programy ;)
Hehhe. LOL. . :mrgreen:
72 jest przed łabądkiem czy po? Nie ukrywam, że wersja z łabędziem bardziej mi się podoba. Tu trochę góry bym przyciął.
Łabądek po prawej stronie się tapla i kółka na wodzie robi :wink: