Sorki - czyli moje skojarzenie nie pierwsze takie? - już nie będę porównywał ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Pzdr
Wersja do druku
Sorki - czyli moje skojarzenie nie pierwsze takie? - już nie będę porównywał ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Pzdr
Oj, nie pierwsze, nie pierwsze, nasluchalem sie. Mimo tego, ze Wydra juz od dawna na krotko obciety ;)Cytat:
Zamieszczone przez john100
Ale spoks! Ja to z usmiechem przyjmuje, poczucia humoru mi nie brak. A oburzam sie tez tylko dla jaj! :D
A do Chrisa Cornella z Soundgarden ktoś Cie porównywał :)? Fajna fotka, widac kto w związku jest na pierwszym planie a kto stanowi GO :).
O patrz, tego nie bylo jeszcze!!!Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Musze "zapdejtowac" znajomych, zeby troche poszerzyli zakres swojej wiedzy ;)))
Spox! W naszym zwiazku jest rowno, mamy zdjecie rowniez w druga strone :)
Edit: Sam sie "zapdejtowalem", faktycznie bardziej Cornell niz Wydra ;)
Teraz kilka fotek z niedzieli nad Wisla:
1
2
3
4
5
6
7
Bardzo ciekawa seria, zdjęcia bardzo wiosenne, zwiewne, lekkie i przyjemne, fajna GO, Kobieta wygląda na nich bardzo delikatnie, wygląda na szczęśliwą i cieszy się pozowaniem. Oczywiście IMO. fajne kolory.
Co Ty masz za szkło? Kupiłeś w końcu blendę? Czy to jakieś bajery w PS, że nie ma cieni ?
Co do porownan to kobiete masz najs, na ostatnich wyglada jak Kora, jesli nie trafilem to przepraszam.
Pzdr.
No, kolego wlosy pierwsza klasa. Mam nadzieje, ze nie uniesiesz sie gniewem jak zapytam jak dlugo zapuszczales?
A seria zony jak zwykle trzyma poziom - nothing more to say :D
Dzieks, Panowie!!! :D
Zaczne od konca, czyli wlosow. Zapuszczane po raz drugi w zyciu, do obecnej dlugosci urosly w ciagu okolo dwoch lat.
Zdjecia:
Szklo ZD 40-150
Blendy wciaz brak. Znaczy, podczas sesji mielismy, ale byl taki wiatr, ze mozna bylo na niej pofrunac. Bylo za to strasznie ostre slonce (poraz poludniowa). Zdjecia robilismy pod mostem nad Wisla. Asia w cieniu, gdzie swiatlo rozkladalo sie rowno, a bylo go pod dostatkiem, ekspozycja jak najblizej wskazan swiatlomierza w aparacie (najczesciej robie korekty na minus, tutaj tego nie chcialem).
Zero bajerowania w PS :)
Co do porownan, faktycznie, Asia wyglada tu troche jak Kora. No i w ogole hard rockowo wyszla ;)))