ostatnie mi przypadło do gustu. gdyby tylko ktoś tam nie postawił tej ławki i śmietnika to już w ogóle by mi się podobało no ale to już nie jest wina fotografującego.
btw. niedługo 300, przy 500 jakaś impreza? :P
Wersja do druku
ostatnie mi przypadło do gustu. gdyby tylko ktoś tam nie postawił tej ławki i śmietnika to już w ogóle by mi się podobało no ale to już nie jest wina fotografującego.
btw. niedługo 300, przy 500 jakaś impreza? :P
Rafal,
fotki - jak zwykle zreszta, bardzo inne. Chcialbym kiedys zobaczyc Cie w akcji chodzenia za tropem. To musi byc bardzo interesujaca sprawa.
Rafale, "Próba odebrania sobie samobójstwa" niezwykle wyszukany tytul, a najciekawsze to to, ze bardzo optymistyczny w calym dramacie slowa "samobojstwo".
pozdrawiam,
excel
Rafał
Te psiaki, to prawdziwe mistrzostwo świata, przepiękna widokówka, żona i mała są zachwycone, ja także - strasznie sympatycznie wyszły - długo je ustawiałeś do pozycji wyjściowej ? :)
Pzdr
No, coś trzeba będzie zorganizować.Cytat:
Zamieszczone przez olifant
Już kiedyś o tym pisałem. Lubię łazić po mieście z aparatem gotywym do strzału i muzyką na uszach. Łażę tak godzinami (najczęściej w niedzielę) i zawsze coś tam wychodzę. Emocje jak na rybach :-).Cytat:
Zamieszczone przez Excel
Oj, zabawa w sumie trwała trzy godziny :roll: . Zdjąłem dach budy, pomocnik ustawiał psiaki w otworze. Na zdjęcie miałem kilkanaście sekund, bo kiedy psiaki przytuliły się do siebie i poczuły ciepło, to zamykały oczy, łebki im opadały i kimono :-). Potem trzeba było przegonić towarzystwo po polu (tak się mówi w Małopolsce) żeby się rozruszały i z powrotem do pozowania. Fajne światło było - słoneczne zimowe popołudnie. Doświetliłem dodatkowo białą blendą.Cytat:
Zamieszczone przez John100
Lubie klikac na ten temat, bo zawsze jakies dobre fotki moje oczy uciesza :) Tak bylo i tym razem, bardzo ciekawe zdjecia. 291 to kolejne zdjecie reportazowe, dobre, ale jednak bardziej podoba mi sie 292, bo jest w nim cos wiecej, emocje. No i tytul swietny.
Pzdr
Wielkie dzięki za ciepłe słowa.
Kolejna fota zrobiona w dwa dni temu:
293
zastanawiam się nad babcinym spojrzeniem
wersja 1 - zerka ukradkiem i myśli " co za ladacznica, w piekle będzie się smażyc...a Ojciec Dyrektor w końcu wypleni ten podły pomiot Szatana"
wersja 2 - "hmmm- też kiedyś miałam takie fajne cycki i Stefkowi się podobały...ehhhh"
ale nr 1 bym obstawił
Fajna fota
Myślę, że starsza pani w moherze pomyślała: "kiedyś miałam lepsze cycki..." :D . A Stańczyk? Jak to Stańczyk... W ***** ma to wszystko... ;)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Nekst fota:
Tutuł: "...Boże, bądź miłościw mnie grzesznemu..."
294
Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Rafal,
jezeli masz na mysli autora fotki, to tak, niechze Bog bedzie dla Niego milosciwy. Wole Jego bardziej ziemskim.
pozdrawiam,
excel