Super wrzutka, szczególnie 219, 220 :grin:. Na następną taką imprezę zgłaszam się do mycia dziewczyn :mrgreen:
Wersja do druku
Super wrzutka, szczególnie 219, 220 :grin:. Na następną taką imprezę zgłaszam się do mycia dziewczyn :mrgreen:
kolorowo i radośnie, fajnie... bardzo fajnie, nie wybieram naj...całość jest na tyle pozytywna że nie mam takowej potrzeby :)
219 i 220 moim zdaniem wyróżniają się. Są dynamiczne i najbardziej oddają charakter zabawy.
Fajnie że czekałaś tak długo z publikacją. W szaroburym listopadzie to plaster na mą duszę :) Zazdroszczę imprezy.
petreq, DzejPi, Bodzip, KoValus, alnico, yamada, barmichal76, bufetowa, Dzuiko - dzięki za odwiedziny i miłe słowo :)
ja tylko kolorowy widziałam ;)
było ich trochę - ale chyba jednak było ich mniej...
nie mam :(
gadaj z organizatorami - w 2015 też się szykują imprezy ;)
w sumie też się cieszę :)
imprezy nie ma co zazdraszczać - w 2015 też jest - organizowana w wielu miastach Polski
organizatorzy zapowiadają że przynajmniej w 8, z czego 4 zostaną wybrane w głosowaniu tłumu :)
wśród propozycji poza Krakowem, Warszawą, Katowicami, Wrocławem jest też Poznan, Trójmiasto, Lublin - i kolejne są ogłaszane ;)
niemniej nie wyobrażam sobie co się dzieje jak na tej imprezie leje jak z cebra ;)
Boshe, od wczoraj próbuję coś skrobnąć i ciągle coś mi przeszkadzało. Świetna, kolorowa, radosna i świeża wrzutka :grin: Miodzio jak na to co za oknem :roll:
Wykałaczką go Ulcia, wykałaczką. Wiem, bo przerabiałam kiedy mój wpadł do tortu :lol: Wiem, zdolna jestem :mrgreen:
Po prostu hippisi:)