Ładny kadr, światło i kolory. Szkoda jedynie że skrzydełka nie zmieściły się w głębi ostrości.
Wersja do druku
Ładny kadr, światło i kolory. Szkoda jedynie że skrzydełka nie zmieściły się w głębi ostrości.
Jeszcze jedno - prośba o dostosowanie się do sposobu numeracji zdjęć przyjętego w tym wątku.
Lisiajamka - dzięki za komentarz!
Byliniak glinik:
7226.
Załącznik 257125
7227.
Załącznik 257126
Dziękuję za komentarz. Poproszę o podpowiedź jak numerować zdjęcia.
Jako kolejne zdjęcia w wątku - niezależnie od ich autora. Czyli Twoje pierwsze zdjęcie które wstawiłeś bez numeru powinno mieć numer 7212, zdjęcie z numerem 2 - 7224 a zdjęcie z numerem 3 - 7225. Najbliższe wstawione zdjęcie powinno mieć numer 7228 (niezależnie od tego kto je wstawi).
Dziękuję za łopatologicznie wyjaśnienie. Ale to wszystko przez Ciebie :) bo wstawiasz taka ilość zdjęć (super i bardzo super), że sądziłem, że to są numery Twoje. Oczywiściecie teraz jest to jak najbardziej logiczne. Jeszcze raz Dziękuję. A tak na marginesie czasami wchodziłem na stronę makropasja.pl ostatnio rzadko ale teraz widzę, że jest niedostępna. To chwilowe?
Obawiam się że niestety nie chwilowe. Makropasja przez wiele ostatnich miesięcy stopniowo zamierała i aktywność na niej stawała się śladowa. Nie kontaktowałem się z właścicielem Makropasji ale przypuszczam że gdy strona została zablokowana przez hackerów uznał że nie ma sensu inwestować sił i pieniędzy w celu reaktywowania strony która i tak była już niemal martwa. Szkoda, bo było tam wiele bardzo interesujących treści, ale cóż - takie jest życie.
Ładny, klasyczny kadr samca świtezianki błyszczącej.
7229.
Dziękuję. Uprzejmie proszę.
https://live.staticflickr.com/65535/...526ea6fe_b.jpg