Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez gulasz salamandry zacne ojjj bardzo !!! :) Bodzio uszy do góry i oby tak dalej także wiadomo wszystko z umiarem i z głową - ale życzę dużo pięknych wędrówek - mam wrażenie że one więcej siły dają niż niejedno lekarstwo... Siem podpisuję oboma rencyma...
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Najgorsze, że tam jest zero zasięgu i muszę z kimś iść... Zastanawiam się od wczoraj po co Ci ten ktoś? Taki Szerpa, który poniesie zasięg? :roll:
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Zastanawiam się od wczoraj po co Ci ten ktoś? Taki Szerpa, który poniesie zasięg? :roll: Ten szerpa może mieć inną sieć. Moja nie ma zasięgu.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip W góry pozwolili mi się wybrać dopiero w październiku / listopadzie. Nie słuchaj lekarzy!. Łazić nie każą a potem wezmą na próbę wysiłkową i tak zmęczą, że własny język będziesz przydeptywał :) Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ten szerpa może mieć inną sieć. Moja nie ma zasięgu. Teraz rozumiem o co chodzi z tym zasięgiem :)
Zdjątka jak zwykle: super, powiedz mi tylko: to się je?
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Zdjątka jak zwykle: super, powiedz mi tylko: to się je? Z cebulką i rydzami...
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Z cebulką i rydzami... To ja poproszę z tym pierwszym, po R(RODO) mnie otrzącha!
Cytat: Zamieszczone przez Saboor To ja poproszę z tym pierwszym, po R(RODO) mnie otrzącha! Spokojnie, jak zjesz, to będziesz miał brzuch chroniony :P
Myślisz, że ten szczur pustynny mnie obroni odśrodkowo?
Fajnie że nie posłuchałeś lekarza, cieszymy się na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam:grin: